Ghiroda la 2008, Atletico Arad la 2009, LPS Banatul la 2010 și Bambi Zrenjanin la 2011 câștigă a VI-a ediție din Internațional Vest Liga, ținută de Juventus Timișoara

Internațional Vest Liga a reunit vara aceasta la start 26 de echipe din 3 țări, și anume Serbia, Croația și România, cu participarea unor cluburi din Arad, Brașov, Drobeta Turnu Severin și Timișoara, iar în cele două zile de turneu fotbalistic au fost disputate 64 de jocuri având peste 350 de copii prezenți. În cele din urmă s-au impus cei din Ghiroda la grupa 2008, de la Atletico Arad la 2009, LPS Banatul la 2010 și Bambi Zrenjanin la 2011.

Aceasta a fost cea de-a șasea ediție a competiției sportive de fotbal pentru copii și juniori organizată de clubul FC Juventus Timișoara, reuniunea din perioada 24-25 august desfășurându-se ca și până acum la stadionul Colterm iar ca participanți incluzând patru categorii de vârstă, pentru copii născuți în 2008, 2009, 2010 și 2011.

S-a menținut așadar tradiția ca echipele participante să fie atât din mediul intern cât și cel extern, câștigătoarele grupelor de vârstă provenind atât din Timișoara, din județul Timiș și cel învecinat, Arad, cât și din străinătate.  

Ordinea pe podium în clasamentele finale ale categoriilor de concurs a arătat după cum urmează:

– pentru categoria 2008:

–          Locul 1: Ghiroda

–          Locul 2: LPS Banantul

–          Locul 3: Atletico Timișoara.

Pentru categoria 2009:

–          Locul 1: Atletico Arad

–          Locul 2: Vojvodina Novi Sad

–          Locul 3: Celta Brașov.

Pentru categoria 2010:

–          Locul 1: LPS Banatul

–          Locul 2: One Team Temerin

–          Locul 3: Luceafărul Drobeta Turnu Severin.

Pentru categoria 2011:

–          Locul 1: Bambi Zrenjanin

–          Locul 2: Galaxy Timișoara

–          Locul 3: Atletico Timișoara.

La festivitatea de premiere s-au acordat diplome tuturor echipelor participante, precum și cupe și medalii ocupantelor locurilor 1, 2 și 3. La această ediție au fost prezenți ca invitați speciali Cosmin Contra – selecționer al reprezentativei de seniori a României și secundul său Adrian Mihalcea, iar partida finală la categoria 2010, disputată între LPS Banatul și One Team Temerin, a fost condusă la centru de ex-arbitrul internațional Sorin Altmayer.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: