Ghiroda – Lipova, locurile 2-3. Bălu: ”Cu o victorie putem spera chiar la locul 1.” Stupu: ”Nu pot să fiu decât motivat să continui acest drum până la capăt”

A doua clasată în Seria 8 din Liga 3, la doar două puncte în urma liderului reșițean, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, găzduiește vineri a treia partidă consecutivă pe teren propriu, cu ocazia celei de-a doua etape din sezonul regulat, primind vizita urmăritoarei de pe locul 3, tot la numai două puncte în urmă, CS Șoimii Lipova, nimeni alta decât unica învingătoare în tur a galben-albaștrilor, cu 4-1 într-un joc amânat cu 24 de ore din cauza ploii. Cărășenii vor juca abia sâmbătă acasă cu ultima clasată, după care se vor deplasa tocmai la Lipova. Dar iată declarațiile antrenorului Sorin Bălu și spusele lui Mircea Stupu înaintea meciului de vineri de la ora 14.  

CSC Ghiroda și Giarmata Vii n-a mai pierdut de la partida tur cu CS Șoimii Lipova, vineri având ocazia revanșei într-un meci ce contează pentru etapa a XI-a a Ligii 3. iar o a patra victorie la rând i-ar distanța pe galben-albaștri la 5 puncte de urmăritorii arădeni, oponenți și în faza play-off a ediției trecute. 

„Clar că ne așteaptă un meci dificil, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat. Dar noi abordăm meciul cu încredere pentru că venim după o serie de rezultate pozitive și vrem să continuăm pe această linie. Întâlnim un adversar puternic și periculos, însă tot timpul noi ne dorim să câștigăm indiferent cu cine jucăm, fie că jucăm acasă, fie că jucăm în deplasare”, a spus Sorin Bălu, antrenorul principal al bănățenilor.

Și lipovanii au câștigat tot ultimele 3 partide, fără a pierde în ultimele patru, Bălu semnalând următoarele: „Cunosc foarte bine echipa lor, m-am întâlnit de foarte multe ori cu ei. Au în componență jucători foarte buni pentru nivelul la care jucăm noi. Nu cred că e chiar un meci decisiv, mai sunt etape de jucat, dar e clar că, cu o victorie, noi luăm o opțiune serioasă să ne consolidăm locul doi sau, de ce nu, să sperăm chiar la locul unu! Spun eu că va fi un meci tare vineri, pentru care trebuie să îmi pregătesc băieții foarte bine din punct de vedere tehnic, tactic și mental.”

Mircea Stupu, titular în victoria acasă de săptămâna trecută cu 2-1 (0-1) cu Pobeda Star Bîșnov, de fapt unul dintre cei doi integraliști ai sezonului regulat. a spus că „jucăm cu o echipă bună, Șoimii Lipova, un derby de clasament să zic așa și da, ar cam fi timpul să îi învingem și noi! Știm că urmează o partidă foarte dificilă, întâlnim principala contracandidată la locurile fruntașe, dar am încredere în întregul colectiv că vom reuși să facem un meci foarte bun și să rămână toate cele trei puncte aici, la Ghiroda. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Cu cât sunt folosit mai mult e mai bine și pentru mine pentru că reușesc să cresc, să progresez și nu pot să fiu decât motivat să continui acest drum până la capăt.”

În urma înfrângerii de la Ghiroda, Pobeda Star Bîșnov, care vineri la ora 14 va primi vizita Avântului Periam, s-a ales cu suspendarea lui Ioan Kalapiș, pe banca de rezerve la startul întâlnirii de pe ”Emilian Pavel”, Comisia de Disciplină și Etică a FRF dictând miercuri următoarea sancțiune: ”În baza art. 53.2 din RD se suspendă 2 (două ) jocuri și i se aplică penalitate sportivă de 180 lei În temeiul art. 65/a din RD se suspendă 3 (trei) jocuri și i se aplică pealitate sportivă de 1700 lei În baza art. 45.1 din RD al FRF, jucătorul Kalapiș Ioan va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă – art. 65.a din RD 3 (trei) jocuri și penalitate sportivă de 1700 lei.”

”Bulgarii” sunt pe locul 4 în clasament, la 4 puncte în urma lipovanilor. Programul complet al etapei a 11-a și ierarhia la zi în C8, pe coloana datelor tehnice. Abia sâmbătă 5 noiembrie de la ora 14 va juca și divizionara ”C” CS Phoenix Buziaș, la Pecica, în compania Progresului.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: