Ghiroda și Dumbrăvița, la a treia remiză în ”directe”, de la 2-2 la 1-1 iar astăzi 0-0. Leucă: ”Ne știm foarte bine, este mult mai ușor să ne închidem”

Învinse acasă la debutul în play-off, primele două clasate după sezonul regular în Seria 8 din Liga 3 n-au marcat în întâlnirea directă din această însorită după-amiază pe ”Emilian Pavel”, completând gama remizelor din acest sezon, 2-2 pe ”Ștefan Dobay” la 24 septembrie în etapa a V-a, 1-1 pe 26 noiembrie în returul de la Ghiroda și 0-0 de la ora 17 pe același gazon în etapa a II-a din grupa I valorică: CSC Ghiroda și Giarmata Vii – CSC Dumbrăvița 0-0.

Ceea ce menține diferența de 7 puncte între timișenele din play-off înaintea ultimelor 7 runde din 1-4, în favoarea gazdei lider din Ghiroda, săptămâna viitoare la prima deplasare în grupa I valorică, la Chișineu-Criș, pe când alb-verzii vor reveni pe ”Ștefan Dobay” pentru primirea lipovenilor.

Un gol marcat în două jocuri din play-off: ”Nu este un blocaj”

Astăzi, peste 300 de spectatori au asistat la un 0-0 cu bare în prima parte, mai întâi lovită de oaspeți, apoi transversala de către ghirozeni, din partea cărora antrenorul Răzvan Leucă a amintit din capul locului de această oportunitate: ”Cred că am avut ocaziile mai mari, și o bară, a fost faza cu Bădăuță singur la 6-7 metri de poartă, iar doar indecizia lui a făcut să nu înscriem. Dar este un punct câștigat! Și sperăm ca la finalul play-off-ului să ne bucurăm de poziția ocupată.”

Leucă a pus continuitatea remizelor între galben-albaștri și verzi pe seama faptului că ”jucăm atâtea meciuri împreună încât ne știm foarte bine, este mult mai ușor să ne închidem.”

”Adversarii se închid foarte, foarte bine”

În privința înscrierii unui singur gol în 180 de minute de play-off, ”nu este vreun blocaj, căci în etapa a doua din acest an am marcat de 5 ori la Cermei, așadar nu e un blocaj, însă echipele adverse se închid foarte, foarte bine când ne întâlnesc, iar astăzi Dumbrăvița a avut momente când s-a apărat cu toți cei 10 jucători. Este foarte greu să marcăm unor adversari care se închid cu un efectiv atât de numeros.”

În ceea ce privește deplasarea de sâmbăta viitoare la finele turului în 1-4, la Chișineu Criș, care a remizat și aceasta alb astăzi de la ora 17 pe ”Motorul” din Arad la Șoimii Lipova, Leucă a spus că ”sper să reușim primă victorie în play-off și încet-încet să și închidem.” Momentan, ”galbenii” lui Leucă au 6 puncte avans în fața Crișului, ocupantă a locului secund cu 33 de puncte, față de cele 32 ale Dumbrăviței respectiv 31 ale Șoimilor Lipova.

Leucă a mai spus despre joc că a fost ”foarte echilibrat, cu echipe foarte organizate, noi cu un plus ofensiv.” Cât despre arbitraj, ”un pic mai ciudat, nu aveau băieții apă în teren și s-a primit un galben. Arbitrii sunt să arbitreze, nu să fe ei în prim-plan sau să decidă cursul unui joc.”

În ultimele 6 apariții acasă, CSC Ghiroda și Giarmata Vii a înregistrat două victorii, două remize dar și două înfrângeri, eșecuri cu CS Șoimii Lipova, pe când remizele, cu dumbrăvițenii. Succesele, 4-2 cu Frontiera Curtici și 1-0 cu Crișul Chișineu Criș.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: