Ghiroda și Giarmata Vii 3 se alătură Banatului Teremia Mare, lui Obilic și Voinței Iosifalău, campioane ale celor 4 serii în liga a VI-a ”Promoție” Timiș: rezultate

Campionatul se apropie de sfârșit în liga a VI-a ”Promoție” Timiș, în Seria a IV-a jucându-se ultima etapă după ce returul Seriei a II-a s-a încheiat cu trei săptămână în urmă, în vreme ce în Seria I și Seria a III-a bate la ușă runda finală, însă toate campioanele sunt deja cunoscute, CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3 alăturându-se pe această listă, din fruntea ”Municipalului” timișorean, celor de la Banatul Teremia Mare, Obilic și Voinței Iosifalău. Altfel, nici o surpriză în acest weekend, Viitorul Ionel continuând căderea liberă iar cei din Iosifalău defilând înainte de final. Altfel, Titi Varga e la prima ”dublă” la Obilic iar junii lui Adrian Săvoiu la al doilea meci egal.

În Seria I, lider câștigător al întrecerii este AS Obilic Sânmartinu Sârbesc, cu 45 de puncte, secondat de AS Viitorul Ionel cu 36 de puncte. Pe locul 3, cei din Jamu Mare cu 26 de puncte.

AS Obilic Sânmarinu Sârbesc Fotbal 1931 – AS Recolta Stamora Germană 3-2 (2-0).

Promovată în ”Județ”, gruparea din Sânmartinu Sârbesc a primit trofeul și medaliile de campioni, dar nu și tricouri, cum nici nu se aștepta din partea AJF Timiș, clubul campion procurând tricourile din propriile fonduri. Însă ajefiștii se fotografiază cu câștigătoarele.

Pentru campioni au narcat Titi Varga (min. 13 și 70) și Cristian Racoceanu (min. 38). Este și prima ”dublă” reușită de Constantin Varga de când îmbracă tricoul Sânmartinului. Fostul învingător al dinamovistului ”Țețe” Moraru în memorabilul 2-1 din noiembrie 1987 este un evergreen al fotbalului, Dinamo mai și retrogradează din prima divizie, o premieră, după ce era instalată postbelic direct pe prima scenă, fără promovare.  

De menționat că în acest meci antrenorul Bogdan Todoran a folosit mulți jucători de rezervă, singurii titulari fiind și marcatorii celor trei goluri. 

AS FC Inter Foeni – AS FC Avântul Jamu Mare 5-0 (3-0).

Puncherii gazdelor sunt: Alexandru Szabo cu două goluri, Andrei Șchiopu, Ciprian Bogdan și Narcis Voros. Întreaga echipă a dedicat victoria președintelui clubului, Silviu Ciopei, care și-a aniversat ziua de naștere.

Celălalt rezultat, Tolvădia – Ionel 2-2.

*

Seria a II-a a ajuns la final de retur în urmă cu trei săptămâni, dar și cu ”peripeții” și chiar ”năzbâtii” oferite tocmai de forul de specialitate, care a închis ochii la unele nereguli. Căci nu mai puțin de 5 meciuri au fost omologate cu 3-0 întrucât gazdele nu au asigurat asistența medicală, îngreunând misiunea ocupantei locului secund de a juca pe dreptunghiul verde lupta pentru locul I. Iar cei din Fibiș s-au retras din campionat.

  1. CS BANATUL TEREMIA MARE 14 11  1  2  47-22 34 puncte
  2. AS OLIMPIA LENAUHEIM 14 11  1   2  43-18  34p
  3. AS CHECEANA CHECEA 14 8   0   6   42-37  24p
  4. ACS POBEDA 2 STAR BÎȘNOV 14 7  2  5  49-30  23p
  5. AS VOINTA SARAFOLEANA 14 6  2  6  37-28  20p
  6. AS PINDUL DUDESTII NOI 14 5   1   8   19-38   16p
  7. AS JUVENTUS 2 PISCHIA 14 2   1  11  25-56   7p
  8. AS RECOLTA FIBIȘ 14 2   0  12   13-46   6p.

*

În Seria a III-a lider campion este CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3, cu 30 de puncte, secondat de AS Roma Florin Pădurean cu 25 puncte. Auto Timișoara are 23 puncte.

AS Roma Florin Pădurean – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3 1-1 (1-1).

Remiză în duelul primelor două clasate, liderul deschizând scorul și evitând înfrângerea în penultima etapă, ceea ce i-a conservat un avantaj decisiv.

Pentru junii lui Adrian Săvoiu este al doilea rezultat de egalitate în acest retur, după ce au deschis scorul în minutul 13 prin Fabian Zavaleche, fiind egalați 10 minute mai târziu.

AS FC Timișul Urseni – ACS FC Srbianca Giuchici 5-6 (1-3). Pentru gazde au marcat: Daniel Jurcuț două goluri, Alex Dumbravă, Petrică Cădariu și Adrian Uglea.

FC Auto Timișoara – ACS Atletico Timișoara 8-1 (4-0): George Gurguș și Ionuț Pitic câte două goluri, Petru Gogeanu, Ovidiu Ignea, Marius Oprea și Cristian Crișan, respectriv Edi Popescu.

CSF CFR Timișoara  – ASU Politehnica Timișoara 8-1 (4-0): Denis Bronz două goluri, Adrian Matheis două goluri, Andrei Lemnaru, Alexandru Screciu și Victor Asaftei două goluri, respectiv Antonio Czwerko.

*

În Seria a IV-a lider campion înainte de termen este Voinţa Iosifalău, cu 42 de puncte și un avantaj considerabil – cel mai clar din seriile de ”Promoție”, secondat de cei din Niţchidorf, cu 32 de puncte, urmați de echipa din Sacoşu Turcesc, tot cu 32 de puncte, despărțite la golaveraj.

AS Viitorul Sacoșu Turcesc – AS VHP Pădureni 2-1 (1-1): Marian Florea (min. 45) și Sebastian Vasi (min. 75), după ce oaspeții au deschis scorul în minutul 25, prin Andrei Cuth.

AS Căpăt – AS FC Voinţa Iosifalău 0-5 (0-2).

Liderul nu a iertat, jucând cu titlul de campion la purtător, și păstrează distanța de 10 puncte față de urmăritoarele de pe locurile doi și trei.

Traian Ciobanu a marcat două goluri, Cristian Țermure tot două goluri iar Flavius Ciorei unul.

Aceeași ”schemă de tratament” în privința tricourilor de campioni i-a fost administrată și grupării din Iosifalău.

Rezultatele tehnice, clasamentele iar după caz programul viitor, pe coloana datelor secțiunii Fotbal.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: