Grigorescu, între cei 5 observatori prezenți la ședința Comisiei Județene de Arbitraj Timiș

Într-o nouă săptămână delicată, în care a fost suspendat din competiții de către FRF în baza inculpării sale într-un dosar penal, Nicolae Grigorescu a fost totuși prezent joi la ședința Comisiei Județene de Arbitraj Timiș, în rândul unui număr foarte restrâns de observatori din fotbalul județean, la reuniune mai participând și Avram, Făniță, Popa și Trancă.

Prezență mai numeroasă a arbitrilor în amfiteatrul UPT, în general mai tineri, subiectul expunerii cu această ocazie având în vedere infracțiunea ținerilor în cursul jocurilor, după ce la o precedentă reuniune tematica a fost legată de regula de ofsaid. În ofsaid au fost la actuala ședință observatorii absenți, dar pe cale de a se regăsi într-un flagrant ofsaid tinde a fi Nicolae Grigorescu, menținându-se așadar pe metereze în pofida unor desfășurări de situații care ar sugera îmbrățișarea unei pauze din activitate. Nici pe departe să-i semnaleze o publicație când ar fi oportună, dar o retragere de onoare în lumina celor recent derulate ar fi conferit o oarecare respectabilitate.  

Ținerea de tricou se practică intens în disciplina cu balonul rotund, dar este totuși puțin frecventată în comparație cu ținerea de scaun, sport național în Carpați, mai ceva decât fotbalul. Există într-adevăr la români o frică de moarte de a se despărți de o anumită poziție, ceva de pomină și de nedescris, de parcă ar fi sfârșitul lumii, inegalabil probabil la nivel mondial, așa încât prelungirea unor situații jenante nu miră câtuși de puțin. Într-o altă ordine de idei, și un alt observator prezent la ședință, Ioan Popa, din generația 1947, a depășit limita de vârstă de activitate conform înscrisurilor din reglementări, salutară fiind pe de altă parte longevitatea în preajma dreptunghiului verde, valabilă și în cazul unui coleg din lotul timișean, Bobu, exponent al generației 1948.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − = 0

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: