Grozavu: ”E un punct de plecare pentru play-out”. 1-1 la locul 3

Când a deschis scorul în jocurile sezonului regular pe care tocmai l-a încheiat în meciul inaugural al rundei finale din retur, 1-1 la Craiova, ACS Poli a câștigat de cinci ori respectiv a remizat de 4 ori cu același 1-1, fără însă a pierde vreodată. Astfel a pus punct ocupanta locului 10 campaniei tur-retur, printr-o remiză pe noua arenă a oltenilor de pe poziția a treia, ”punct de plecare pentru play-out”, după cum a spus antrenorul Leo Grozavu în urma partidei.

”Un punct binevenit, care ne dă încredere în mini-campionatul din play-out, și cu atât mai binevenit la o echipă precum U Craiova. Soarta a fost într-adevăr de partea noastră dar muncim zi de zi, și am fost sigur că se vor vedea și roadele”, a spus mai întâi portarul Cătălin Straton în cadrul declarațiilor televizate după remiza de pe ”Ion Oblemenco”.

Startul în zona play-out va fi contra Concordiei Chiajna, dar până atunci ”mă bucur sincer pentru acest punct, prin care putem aborda antrenamentele în liniște, după o perioadă grea să zic așa în viața noastră. Sincer, acum vreau doar să mă bucur de acest punct! Dar să dăm filmul înapoi și să ne reamintim că și cu Viitorul, CFR și Dinamo echipa s-a mobilizat foarte bine și atunci suntem greu de învins. Ce se vorbește, dar am revenit și de la -14, și ne vom mobiliza și acum pentru a juca mai bine și în acest play-out, să le dăm o palmă să zic așa”, a mai spus goalkeeper-ul timișorenilor, felicitând clubul din Bănie pentru ”tot ceea ce ține de U Craiova, probabil printre cele mai frumoase din țară”. 

Marcatorul Enescu a semnalat ”atitudinea” echipei, muncitoare, iar antrenorul principal Leo Grozavu a remarcat că ”băieții merită toate felicitările, căci au cheltuit multă energie, iar deși acest punct nu e mare lucru, dă totuși speranțe pentru viitor, e un punct de plecare pentru play-out. Au muncit, au luptat, a fost și cu șansă, dar dacă nu ai șansă în fotbal, și mai ales pe terenul Craiovei… Iar lui Dinu Gheorghe îi mulțumim frumos pentru mobilizare, azi se pare că am fost noi supărați pe cineva, îi mulțumesc pentru mobilizare. Căci la fotbal niciodată un punct nu e dinainte cucerit, așa cum nu e nici pierdut. A fost un meci antrenant și am spus că o să vină și rodul acestei munci, e imposibil să nu apară”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: