Hecsko şi Dragodan, 2-1 înaintea zilei de naştere a antrenorului

De la 1-1 vreme de o repriză de 45 de minute, la 2-1 după zece zile, în 3 intervale de 30 de minute. „A fost un antrenament reuşit, nu doar fizic ci şi tehnico-tactic. A fost o partidă bună, cu echipe bine antrenate, cu ritm bun de joc. M-am declarat mulţumit de scor dar nemulţumit de unele poziţionări în teren, de tratarea superficială a unor faze, lucruri pe care încercăm să le punem la punct pentru retur”, a spus Sorin Bălu (foto prima pagină), antrenor principal al divizionarei C Mama Mia Becichierecu Mic, după succesul cu 2-1 în jocul amical cu colega de eşalon Millenium Giarmata.

Iar cum dezgheţul a adus cu sine probleme de altă natură pentru iarba gazoanelor, cele două grupări de liga a III-a şi-au protejat suprafeţele de joc şi graţie ospitalităţii celor din Voiteg, bune gazde pentru meciul de verificare. Narcis Petre, antrenor secund al celor din Becichierecu Mic, este totodată director al Şcolii Generale din localitate, şi a înlesnit descinderea divizionarelor C pe gazonul comunei timişene.

Iar terenul deszăpezit a fost bun pentru fotbal, un pas înainte faţă de condiţiile mai iernatice din urmă cu zece zile, pe terenul CFR, unde Mama Mia remiza 1-1 cu Millenium.

Hecsko şi Dragodan au marcat pentru Mama Mia iar Dancia pentru Millenium, scorul pe reprize fiind 0-0, 1-0 respectiv 1-1.

Sorin Bălu, care joi 1 martie îşi va aniversa ziua de naştere, a început cu Culda – Ştefanovici, Zurbagiu, Hecsko, Radu – Scînteie, Glava, Buda, Bîldea – Hodiş, Jilcu, continuînd prin operarea a 6 modificări, şi anume cu Iacob – Zurbagiu, Telescu, Hecsko, Burduhos – Radu, Glava, Buda, Centea – Jilcu, Bîldea (15, Dragodan). Mai apoi, în ultima jumătate de oră, i-a utilizat pe Filip – Ştefanovici, Telescu, Hecsko, Burduhos (15, Zurbagiu) – Scînteie, Glava, Buda, Centea (15, Radu) – Dragodan, Hodiş (15, Jilcu).

Mama Mia a folosit 19 componenţi în amicalul de la Voiteg, accidentaţi fiind Luţă, cu o întindere, dar care va reintra de luni în programul normal de pregătiri, Gheorghe Costescu, care revine la rîndul său la antrenamente în parametri normali, şi juniorul Semenea, momentan cu alergări uşoare, avînd braţul imobilizat în ghips.

Pentru Mama Mia urmează vineri la ora 13 confruntarea cu secund-divizionara orădeană Luceafărul, nefiind exclusă disputarea jocului pe terenul sintetic din Salonta.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Hecsko şi Dragodan, 2-1 înaintea zilei de naştere a antrenorului

  1. anonim spune:

    narcis petre in frunte cu toata conducerea de la mama mia niste nesimtiti !!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: