Iar săptămâna nu s-a încheiat. Ripensia se desparte și de Ene și Mogoș

Secund-divizionara Ripensia Timișoara a mai anunțat și astăzi, după comunicatul de ieri în privința despărțirii de Dobre și Călin, încheierea tot ”de comun acord” a angajamentelor cu jucătorii Mihai Ene și Răzvan Mogoș. În spiritul sărbătorilor, clubul timișorean se arată a fi foarte darnic cu fotbalul românesc, lansând ”pe piață” o serie de sportivi.

După cum semnalează astăzi ripensiatimisoara.ro, Mihai Ene, născut în 1999, a venit la Ripensia în vara lui 2020, în doi ani și jumătate mijlocașul ofensiv adunând 42 de prezențe în tricoul roș-galben, cu 7 goluri reușite. În ceea ce-l privește pe Răzvan Mogoș, născut în 2002, acesta semna cu bănățenii în vara acestui an, tânărul mijlocaș având de-atunci 16 prezențe oficiale.

Despărțirile anunțate cu începere de marți sunt cifrate deja la 5, primul plecat fiind moldoveanul Andrei Macrițchii.

Ripensia va mai juca în sezonul regulat, în 2023, acasă cu Unirea Dej și liderul CSA Steaua, grupări din zona play-off, intercalând deplasarea la Chiajna, a noua clasată. Timișorenii sunt pe un loc de baraj, la egalitate de puncte cu a 16-a clasată și având doar un punct în plus față de două formații de pe locuri de retrogradare, respectiv 4 avans față de ultimele două clasate.

Ultimele rezultate din Liga 2 și programul din 2023 al antepenultimei runde din tur, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal. 

Ene marca în prelungiri din lovitură liberă unicul gol al întâlnirii locale Ripensia – Politehnica Timișoara 1-0 (0-0), luna trecută, când gazdele reușeau ultima lor victorie în 2022.

Meciul de fotbal dintre Ripensia UVT Timisoara si Politehnica Timisoara, contand pentru etapa a 13-a din Liga 2 pe Stadionul Electrica din Timisoara, sambata 15 noiembrie 2022. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAXFOTO

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: