Iarna aduce alte 3 înlocuiri de antrenori în Divizia D Timiș. Deja 10 în acest sezon. Mașloc și Ciacova schimbă din nou

Vacanța de iarnă a adus creșterea cu aproape 50% a numărului modificărilor din actuala ediție de campionat pe băncile tehnice ale divizionarelor D timișene, alte 3 înlocuiri de antrenori adăugându-se recent celor șapte efectuate în primele 12 etape din tur.

Primul tehnician care preda ştafeta în actuala campanie a fost Florin Macavei, deja în etapa a treia a turului, după mai multe sezoane petrecute la cârma celor de la ACS Dumbrăviţa, înlocuitor fiindu-i fostul asistent al lui Ionuț Popa la ACS Poli, Sorin Bălu, cu care alb-verzii și-au consolidat încet, încet locul secund, suflând de la numai trei puncte în ceafa liderului Timişul Şag, campioană de toamnă.

Mircea Șchiopu

Mult mai numeroase aveau să fie ulterior modificările pe bandă rulantă de la timona divizionarelor D timișene, iar vacanţa de iarnă a adus noi schimbări pe băncile tehnice din această ligă a patra, alţi trei antrenori ieșind din cadru înaintea returului.

Tocmai la prima clasată CS Timişul Şag a survenit o înlocuire, banca tehnică fiind preluată de Iulian Muntean, după ce fostul antrenor Sorin Gheju s-a despărțit de echipa pe care a lăsat-o pe locul I. Voinţa Maşloc a apelat la o nouă schimbare în acest sezon prin despărţirea de antrenorul Mircea Aslău, al cărui loc a fost preluat de jucătorul Mircea Şchiopu. Iar tot în această iarnă s-a consemnat o modificare și la Progresul Ciacova, antrenorul Vasile Mureşan fiind demis iar ștafeta fiind preluată de Ioan Roşu.

Aslău descindea din fotbalul arădean și debuta cu dreptul la cârma Voinței, printr-o victorie în deplasare la Avântul Periam, cu 0-2, după despărțirea lui Adrian Şeţu de banca tehnică a formației din Maşloc, în etapa a V-a, grupare la care rămânea însă în continuare implicat, cu altă atribuție.

Venea și rândul antrenorului Sorin Câtea, plecat de la Avântul Periam după un eşec pe propriul teren, banca tehnică a echipei fiind preluată în etapa următoare de Marius Stanache, secund al lui Doru Siminiceanu în urmă cu doi ani.

Etapa a VIII-a consemna înfrângerea suferită de ACS Murani pe propriul teren în faţa celor de la CSM II Lugoj, cu 1-4, în urma căreia antrenorul Cosmin Sîntean încasa ulterior o suspendare de 16 etape din partea Comisiei de Disciplină a AJF Timiș, sancţiune după care și demisiona. Principal a devenit antrenorul secund-jucător Stelian Argatu, ajutat de Raul Costescu, manager al echipei rămânând în continuare Cornel Brici.

În următoarea rundă, a IX-a, banca tehnică a nou-promovatei din Tomnatic a fost preluată de Matefi Istvan, care l-a înlocuit pe antrenorul-jucător Marius Postolache, cu care Unirea pătrundea în liga a patra, însă responsabilitățile în câmpul muncii nu i-au mai permis să rămână în continuare la cârmă.

Etapa a zecea a fost și ultima la cârma celor de la ACS Seceani pentru Ioan Damșa, care și-a înaintat demisia după un 4-4 acasă cu Progresul Ciacova, ștafeta fiind preluată de Nicu Irimia.

În fine, tot o înfrângere pe teren propriu, în care jucătorul Raul Iţu rata două lovituri de la 11 metri, 0-1 cu nou-promovata ASO Deta în etapa a XII-a, aducea o schimbare de antrenor și la Progresul Ciacova, însă doar temporară, după cum am punctat deja mai sus. Teodor Suciu trecea atunci secund iar locul său era preluat de Vasile Mureşan, principal vreme de 5 etape.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: