Idei pentru pariorii care dispun de fonduri puține

De câte ori nu te-ai gândit că dacă ai avea nu știu câți bani ai putea să faci mulți bani la pariuri sportive? Nu-ți face griji, dacă poți realiza profit în mod constant cu fonduri puține, vei putea mai apoi să reproduci formula de succes și la o scară mai mare, însă primul lucru de care trebuie să te ocupi este tocmai de găsirea acelei formule de joc care să funcționeze.

Problema celor mai mulți dintre pariori este că atunci când dispun de fonduri puține joacă strategii foarte riscante. Dacă vizezi îmbogățirea rapidă vei termina prin a pierde și ultimul leu. Dacă ai putea să dai lovitura la pariuri jucând cote exagerate, nu ai mai vedea atâtea agenții de pariuri; nu ai mai vedea atâtea reclame la tv, în presă și pe tot internetul.

Atunci când vezi acele bilete senzaționale cu câștiguri cu multe zerouri, gândește-te la faptul că mulți alți pariori au pierdut pentru a finanța acel câștig, iar casa de pariuri continuă să câștige în continuare. Uită de biletele kilometrice, cu zeci de predicții și cote uriașe. Fă exact contrariul: joacă numai bilete individuale, cu o singură selecție și alege pronosticuri realiste, cu cote mai mici de 2.20.

Ideea este ca la sfârșit de lună să poți trage linie și să spui că ai un bilanț pozitiv, chiar dacă ai realizat un profit de 5 lei. Pariorii iscusiți știu să aibă răbdare și să se mulțumească cu puțin. Pentru a putea spera să faci profit la pariuri online, prima data trebuie să nu mai pierzi. Chiar și cei mai buni pariori prind serii de rezultate negative și chiar luni în care merg pe minus, dar cu toate acestea, sunt conștienți că sistemul lor funcționează pe termen lung și că la sfârșit de an vor fi pe plus, atâta timp cât își respectă strategia.

Dacă dispui de fonduri puține, fă bine și înregistrează-le la agențiile de pariuri online de top pentru a profita de ofertele fiecăruia. Dacă îți dublezi banca după prima depunere, iar apoi peste o lună faci același lucru la altă agenție, ai toate șansele să fii pe plus după ce tragi linie. Comunitatea pariorilor din România recomandă 5 agenții de pariuri sportive de top, care sunt licențiate definitiv la ONJN. Răsfoiește recenziile acestora și află care sunt punctele lor forte. Speculează orice facilitate și ofertă pentru a putea spera la obținerea unui profit.

Una dintre strategiile cele mai potrivite pentru cei care dispun de fonduri puține este Easy Money, numită și strategia fricoșilor. Îți vei alege o cotă totală la care să te oprești, poate fi 10, 50, 100 etc., după care vei începe să joci pronosticuri cât se poate de sigure, cu cote infime, 1.02, 1.05, de regulă până la cel mult 1.15, rostogolind miza inițială până la atingerea țintei stabilite. Pentru a aplica această metodă, va trebui să-ți împarți banca în mai multe mâini, pe care le vei juca până când îți îndeplinești obiectivul.

Ca să înțelegi mai bine despre ce este vorba, vom lua un exemplu: Să presupunem că ai o bancă de 100 RON. Împarți această bancă la 10 pentru a avea 10 mâini și îți propui să atingi o cotă totală de 10. Asta înseamnă că dacă din acei 10 RON vei ajunge la 100 RON te vei opri și vei începe de la zero. Dacă vei pierde pe parcurs, înainte de a-ți atinge obiectivul, vei începe o nouă mână cu alți 10 RON din banca inițială.

Pariezi 10 RON pe cotă 1.05, câștigi și vei avea 10.5 RON în cont, apoi pariezi 10.5 la următorul pas pe o cotă de 1.07, câștigi și vei avea 11.23 RON în cont, pe care îi pariezi pe o cotă de 1.12, câștigi și vei avea 12.58 RON în cont. Practic, ceea ce faci tu rostogolind miza + câștigurile de fiecare dată, este ca și cum ai fi jucat toate pronosticurile pe același bilet – cotele se înmulțesc.

Această strategie este bună pentru că îți poate oferi șansa să joci zilnic deși ai un buget mic, îți aduce de regulă satisfacții pentru că închei de obicei ziua cu un succes și îți permite să faci ceea ce-ți place cel mai mult, fără să intri în banii destinați altor cheltuieli. De altfel, comunitatea pariorilor din România și casele de pariuri online de top le recomandă jucătorilor să nu joace mai mult de 10% din venituri la jocuri de noroc. Pariurile trebuie să reprezinte o activitate pur recreativă!

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 13

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: