Implacabilă, ninsoarea trage inevitabil pe tușă fotbalul ”mic” timișean. Etapa din weekend, amânată pe aprilie

Absolut de așteptat odată cu un nou val al înrăutățirii treptate a stării vremii în ultimele 24 de ore, decidenții din forul fotbalistic județean au purces logic și firesc în această dimineață la amânarea rundelor din acest weekend a tuturor competițiilor pe care le păstoresc.

Debut hibernal al primăverii astrologice, cu căderi masive de zăpadă, astfel încât Comitetul de Urgenţă al AJF Timiş, întrunit astăzi la ora 10, vineri 23 martie, a hotărât amânarea jocurilor din liga a IV-a, liga a V-a județeană, liga a VI-a a categoriei ”Promoție” precum și din campionatul de profil rezervat copiilor și juniorilor. Este urmată așadar tendința manifestată ieri prin deciziile la nivel național din Comitetul Executiv al FRF, care amâna tot pentru luna viitoare etapa de astăzi și mâine din Liga 3, fiind totodată amânate și unele jocuri din Liga 2.

Noile date sunt după cum urmează…

În liga a IV-a, Divizia D Timiș, etapa a 20-a a fost reprogramată marţi 10.04.2018, de la ora 17.

În liga a V-a, Campionatul Județean Timiș, etapa a 17-a a fost reprogramată în data de 11.04.2018, de la ora 17, într-o zi de miercuri.

În liga a VI-a, de ”Promoţie”, prima etapă din retur va avea loc duminică 1 aprilie, ora 17, debutul sezonului de primăvară fiind așadar amânat cu o săptămână.

Iar etapa din Campionatul Județean Timiș de copii şi juniori se va reprograma la o dată ce va fi comunicată în timp util.

Perturbările meteorologice induse artificial și influențate la nivel mondial sub pretextul încălzirii globale sunt doar o componentă a regimului conspiraționist pus la cale de secole de oculta manipulând din umbră pervertirea și posedarea pe cale de desăvârșire a sufletului și spiritului uman.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: