În cel de-al 49-lea joc stagional al Diviziei D Timiș, doar a treia remiză: ASU Politehnica – Pobeda 1-1 (0-0). Declarații, Foale, Mirciov…

Dacă primele 6 etape au însumat un neverosimil total de doar două remize în 48 de jocuri, ambele de 1-1, iată că tocmai primul meci al rundei a șaptea, de vineri seară, de pe Știința, a mai adus un 1-1, mai puțin previzibil, în ASU Politehnica – Pobeda Dudeștii Vechi, mai ales că ”bulgarii” se prezentau fără Daniel Vasilcin, eliminat etapa trecută și suspendat.

Iată ce au spus protagoniștii, mai puțin Paul Codrea, aflat peste hotare, în bătrâna Eladă, nu însă înainte de a remarca faptul că alb-violeții și-au retezat astfel procentajul maxim de puncte în Divizia D Timiș, pe când Pobeda a rămas neînvinsă în deplasare, după 3 victorii la rând.

Petre Mirciov, antrenorul Pobedei, a remarcat că ”am venit să nu pierdem, i-ar urmărit cum joacă toată săptămâna. Am pregătit bine jocul și până la urmă ne-a ieșit. Sunt mulțumit că am reușit un punct, nu am venit la Timișoara în excursie. Dar m-am așteptat la mai mult de le Poli. Îi felicit pe băieți, cum au jucat astăzi!”

Antonio Foale: ”Se putea și mai mult, dar în final am avut ghinion. Joc echilibrat, adversarul a știut ce a vrut, a venit și s-a apărat. Nu am găsit breșa de a pătrunde și de a finaliza. Sunt mulțumit de jucătorii mei, mai ales în partea a doua. Am reușit însă doar un gol să marcăm.”

Acest 1-1 (0-0) copiază precedentele remize stagionale, 1-1 la Șag, în etapa 1, între gazda AS Peciu Nou și Timișul Șag, respectiv din Freidorf, în runda a patra, FC Auto – Progresul Racovița.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la În cel de-al 49-lea joc stagional al Diviziei D Timiș, doar a treia remiză: ASU Politehnica – Pobeda 1-1 (0-0). Declarații, Foale, Mirciov…

  1. TOT MAI PUTINI ! spune:

    TOT MAI PUTINI !

  2. Andrei spune:

    Ce fraier eşti cum tot mai puţini că au fost peste 500de spectatori, dar az au jucat mai slab, e bun şi 1-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 3 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: