În cinstea mezinului: Ghiroda, alte două goluri pentru locul 2, dar nu prin Baranyi, astăzi autor de… transversale

Cu dorința de a încheia pe locul secund ca nou-promovată în Divizia D Timiș, CS Ghiroda a reușit astăzi o a opta victorie din 11 meciuri în retur, 2-1 (1-0) cu CS Bega Belinț, joc în care golgeterul Alexandru Baranyi a avut ghinion cu barele, inclusiv de pe punctul cu var, succesul la limită fiind totuși acontat și rezervat în cinstea mezinului echipei, Sebastian Protopopu, ajuns la 17 primăveri.

Duelul între cele două nou-promovate în liga a patra a fost câștigat la mustață, pe căldura lui mai, de trupa pregătită de Alin Miloș, care nu se gândește decât la ocuparea locului secund la sfârșitul campionatului, din care au mai rămas 6 etape, începînd cu cea de miercuri, din intermediară.

Astăzi, în runda a 28-a, oaspeții au reușit să înscrie în minutul 5, prin Ripan, cu un șut la colțul lung, în urma unei centrări de pe partea dreaptă, a lui Teletin, dar golul a fost anulat de centralul partidei, Gabriel Crețu, în urma unui ofsaid semnalizat de Gabriel Draguț.

Acest șoc i-a trezit la realitate pe cei de la Ghiroda, amfitrionii ratând prin Baranyi și Plopeanu, din situații favorabile. În minutul 24 Baranyi a fost luat cu tot cu fulgi în careu dar arbitrul a acordat repunerea mingii din 6 metri. Apoi, în minutul 29, Stanciu s-a răzbunat cu un șut de la 28 de metri, sub transversală, deschizând scorul: 1-0.

Iar până la pauză același Baranyi a nimerit transversala, în minutul 36. La reluare, din nou transversală, zguduită de Pătrașcu în minutul 63. Dar cu zece minute înainte de final, cu un șut de la 16 metri, lateral, la firul ierbii, Plopeanu a ridicat scorul la 2-0.

Și din nou Baranyi a trimis mingea în transversală, din 11 metri, în minutul 81. După care, în minutul 88, și vizitatorii au beneficiat de un penalty, care a fost transformat de Ripan, acesta ajungînd la 21 de goluri marcate pentru echipa sa.

Această victorie la limită a fost dedicată de CS Ghiroda celui mai tânăr component al lotului, Sebastian Protopopu, care a împlinit frumoasa vârsta de 17 ani.

CS Ghiroda: Mercescu – Protopopu (min. 46 Bura), Bogdan Andrei, Gruber (min. 68 Fundiur), Ion Popa (min. 82 Borchescu), C-tin Popa, Stanciu (min. 65 Firuț), Străuț, Plopeanu, Pătrașcu, Baranyi.

Antrenor: Alin Miloș.

Pe bancă: Mateescu, Faimoc și Marius Andrei.

Belinț: Butoi – Foale, Bărburescu, Florin Băran, Mihăescu, Grozoni, Bărbulescu, Pădureanu, Tudor Onae, Teletin (min. 84 Costea) și Ripan.

Antrenor: Dafin Danciu, Valentin Podean și Adin Buză.

Pe bancă: Pascotescu, Alexandru Băran și Gruneanțu.

Arbitri: Gabriel Crețu – Ciprian Trancă și Gabriel Drăguț. Observatori: Zaharie Ciev și Florian Mierea.

La cald…

Alin Miloș (antrenor CS Ghiroda): ”Mă bucură mult rezultatul, care a venit pe un fond de joc bunicel. Am avut multe ocazii iar dacă eram atenți la finalizare scorul era mult mai mare”.

Dafin Danciu (antrenor principal Belinţ): „Un meci între două echipe nou promovate, echilibrat. Consider că am dat gol valabil la 0-0 și am luat bătaie pe niște greșeli elementare”. Secundul său, Adin Buză a adăugat că „rămân la părerea că golul nostru marcat la începutul meciului a fost valabil, dar tușierul pe care nu îl cunosc nu a văzut bine. Cred ca arbitrul Crețu are ceva cu noi”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: