În Cupa României, UTA – ACS Poli 2-1 (0-1)

Cupa României nu are anvergura Cupei Angliei, Franței sau Spaniei, ci este mai degrabă o competiție de care aproape toată lumea vrea să scape într-un mod cât mai onorabil. Între aceste coordonate s-a disputat partida eliminatorie de astăzi de la ora 16:30 dintre UTA și ACS Poli, iar poate niciodată în istoria acestor întâlniri nu s-a derulat o partidă așa de anostă.

În prima repriză, ACS Poli s-a străduit să se scuture de statutul de Cenușăreasă și a atacat mai mult, iar Drăghici a reușit un gol care le dădea speranțe timișorenilor, cu efectivul completat în zile consecutive la începutul acestei săptămâni, prin cooptări de peste hotare. Era prima reușită a fostei prim-divizionare după două partide fără gol marcat în Liga 2…

Repriza a doua a scos însă în evidență carențele lui ACS Poli, de care a profitat UTA, învingătoare cu 0-3 la Timișoara în același duel, dar în campionat, în urmă cu 11 zile. Și, fără să strălucească, arădenii au marcat golurile victoriei și ale calificării în 16-imile de finală ale Cupei României, de la sfârșitul acestei luni.

Dacă spectaculozitatea a lipsit de pe teren, Ionuț Popa și-a permis să lipsească de la conferința de presă. Din tabăra oaspeților eliminați, antrenorul principal Ștefan Nanu a admis că „sunt dezamăgit, am început bine, am marcat, dar tocmai jucătorii tineri au cedat…”

Iar ACS Poli, a 16-a după 6 etape în Liga 2, se reconectează la grijile din campionat, duminică de la 11 urmând a primi secund clasata neînvinsă CS Sportul Snagov. O zi mai puțin de recuperare pentru arădenii egalați în această seară la puncte și depășiți la golaveraj pe locul 3 de nou-promovații ploieșteni prin rezultatul restanței Petrolul – Chindia 2-0 (1-0), UTA primind sâmbătă de la 12:30 vizita liderului din Clinceni. Programul rundei din weekend în eșalonul secund și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

*

Au marcat: 0-1 Drăghici (min. 38) după o centrare a lui Filip; 1-1 Janos (min. 50) cu un șut de la marginea careului; 2-1, A. Pop (min. 84) care a reluat în poartă o centrare a lui Costin.

UTA: Orlič – Costin, Benga, El Hasni, Suslak (min. 82 Vădrariu) – Coulibaly, Matei – Janos (min. 74 A. Iuga), A. Pop – Petra – Popa (min. 46 Stahl)

Antrenor: Ionuț Popa.

Pe bancă: Bodea, Iuga R., D. Daniel, Miculescu.

ACS Poli: Curileac – Haruț (min. 88 Mrkela), Melinte, Basic, Santiago, D. Pop – Codrea, Filip, Bârnoi (min. 90 Goldea) – Velcotă, Drăghici (min. 88 G. Stere)

Antrenor: Ștefan Nanu.

Pe bancă: Contra, Opoku, Ciurariu, Românu.

Cartonașe galbene: Coulibaly, Melinte, Santiago, Drăghici.

Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) – Adrian Mărginean (Aiud), Marius Bălan (Dej). Rezervă: Nagy Vladimir (Aiud). Observatori: Antonie Purdea (Reșița), Aron Huzu (Sibiu).

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: