În Divizia D Timiș, doar la victorie. Etapa 14: rezultate, marcatori + GOLGETERI

Ultima sâmbătă din octombrie a programat cea de-a XIV-a rundă din turul campionatului Diviziei D Timiș, în care oaspeții din Lugoj, Peciu Nou, Orțișoara și Liebling au înscris cu folos de mai multe ori în deplasare. Iată detaliile, pe colaona datelor tehnice fiind enumerate rezultatele, programul viitor și clasamentul actualizat.

S-a jucat însă și în cursul săptămânii în liga a patra județeană, un meci restanță din etapa 12, disputat miercuri de la ora 16 și adjudecat de gazde:Progresul Gătaia – Steaua Roșie Variaș 6-2 (3-0).

Florin Schipor a marcat de 3 ori pentru Progresul, Mihai Hurdea două goluri iar Alex Radovan unul, respectiv Adrian Titu și Cosmin Florescu.

Ăn runda a 14-a, liderul s-a desprins până la pauză în vestul județului: CS Unirea Sânnicolau Mare – CSM Lugoj 0-3 (0-2). 

Fruntașii s-au impus la un scor de forfait prin golurile reușite de Aziz Njifakue (min. 21), Alex Maier (min. 43) și Iliassou Kouarogo (min. 63). După care, în minutul 75. portarul Victor Gîrlea a ratat o lovitură de la 11 metri.

Un alt succes repurtat la zero în deplasare în vestul județului, și tot de o formație de pe podium: Unirea Jimbolia – CSC Peciu Nou 0-1 (0-0).

În acest caz grație unui unic gol, marcat de Marco Giuricici cu 10 minute înainte de final. Iar cu acest succes, cei de la Peciu Nou au urcat pe locul secund, la egalitate de puncte cu CS Millenium Giarmata.

Care a capotat din start în deplasare: Flacăra Parța – CS Millenium Giarmata 4-1 (2-1).

Marcatori: Andrei Capstrâmb – autogol (min. 3), Andrei Ganea (min. 6) și Doru Sabău (min. 48, 81), respectiv Răzvan Onosă (min. 9).

Un singur gol marcat și într-un duel direct din zona sudică a județului: CSO Deta – CS Timișul Șag 1-0 (0-0).

Înscris și acesta în ultimul sfert de oră al partidei, de Florin Nanu, în minutul 78, care astfel se ține scai în ierarhia golgeterilor de Aziz Njifakue, ajunși la ”cota” 18.

Un alt 0-3 în această etapă, și tot cu un penalty ratat, însă de către învinși: Universitatea de Vest din Timișoara – CSC Liebling 0-3 (0-1).

Încă o victorie pentru junii lui Cosmin Goia, la un scor de neprezentare. Au marcat: Raul Pețiu (min. 16), Ovidiu Semeniuc (min. 62) și Marius Semeniuc (min. 76). După ce în minutul 8 Ionuț Vucea rata o lovitură de la 11 metri, respinsă de portarul Martescu.

”Lanterna roșie” n-a rezistat acasă: AS Avântul Topolovățu Mare – CS Cocoşul Orţişoara 1-4 (0-2). 

Marcatori: Vaska Dzițac (min. 50), respectiv pentru învingători Răzvan Popovici (min. 7 și 72), Adrian Dan (min. 40, din lovitură de la 11 metri) și Andrei Balaci (min. 74). Gazdele nu au nici o victorie după 14 etape, unicat, au rămânând în continuare cu un singur punct. Toamnă grea.

Și alte câteva succese pe teren propriu, unul conturat până la pauză, celelalte în partea secundă.

CS Sînandrei-Carani – Steaua Roșie Variaș 2-0 (2-0).

Marcatori: Bogdan Centea (min. 21, din lovitură de la 11 metri) și Daniel Buzdugan (min. 35). În minutul 51, Românu a fost eliminat de la oaspeți.

ACS Voința Mașloc – AS Gloria Moşniţa Nouă 4-2 (0-1).

Marcatori: Patrick Niță (min. 55, 85), Cătălin Crișan (min. 68) și Cosmin Saizu (min. 75), respectiv Ruben Matiș (min. 20) și Mircea Șchiopu (min. 60).

CS Comloșu Mare – Progresul Ciacova 2-0 (0-0).

Răzvan Trandu a deschis scorul în minutul 78, când a transformat o lovitură de la 11 metri, iar cu două minute înainte de final Cosmin Mânecan a dublat avantajul pentru gazde.

CS Progresul Gătaia a stat în această etapă, întrucât Unirea Tomnatic s-a retras din campionat după etapa 12.

*Au fost suspendați următorii: Marius Toma două etape și penalizat cu 500 de lei penalitate; Miroslav Radak (Lugoj), Cristian Podină (Carani) și David Forghici (Variaș) câte o etapă fiecare.

+

Goleadorii după 14 etape

18 goluri… Aziz Njifakue (CSM Lugoj), Florin Nanu (CSO Deta)

15 goluri… Daniel Adrian Cioată (Jimbolia), Dan Silaghi (Sânandrei-Carani),

10 goluri… Ionuț Vucea (Universitatea de Vest din Timișoara), Bogdan Moroșan (Millenium Giarmata)

9 goluri… Gueye Ousmane (Unirea Sânnicolau Mare), Deian Pecarov (Comloșu Mare), Ioan Făndel (Parța)

8 goluri… Andrei Cărăbaș (Universitatea de Vest din Timișoara), Răzvan Rus (Peciu Nou), Adrian Sevici (Giarmata), Petre Râmneanțu (Variaș), Răzvan Banu (Șag), Răzvan Onosă (Giarmata),

7 goluri… Flavius Tulcan (Unirea Sânnicolau Mare), Daniel Galea (Unirea Sânnicolau Mare), Petru Rădulescu (Liebling), Alexandru Nichiforel (Liebling), Patrick Niță (Mașloc)

6 goluri… Lucian Oprea (Giarmata), Florin Schipor (Gătaia),

5 goluri… Cosmin Saizu (Mașloc), Alin Gîrz (Carani), Răzvan Pițigoi (Peciu Nou), Alex Radovan (Gătaia), Dan Adrian (Orțișoara),

4 goluri… Bogdan Andriucă (Moșnița Nouă), Dacian Bârză (Comloșu Mare), Denis Bud (Peciu Nou), Denis Ștefoni (Orțișoara), Flavius Lazea (Topolovățu Mare), David Periat (Liebling), Florin Călin (Gătaia), Cristi Tăbăcaru (Ciacova), Adrian Gheorgheoiu (Jimbolia), Cosmin Mânecan (Comloșu Mare), Bogdan Centea (Carani).

162 de jucători sunt pe lista marcatorilor. Echipa cu cei mai mulți jucători (15) care au înscris, cea din Peciu Nou, urmată de CSM Lugoj și Sânandrei-Carani cu câte 11 fiecare.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: