În jocuri amicale, Unirea Sânnicolau Mare: 0-0 la Auto, 5-2 cu Millenium

Unirea Sânnicolau Mare, care stă în acest weekend datorită abandonurilor unor echipe din seria a V-a a Diviziei C, a profitat în această săptămână pentru a se pregăti inclusiv prin disputarea unor jocuri de verificare, dispunând joi după-amiază cu 5-2 de colega de eşalon Millenium Giarmata, după ce marţi remizase alb pe terenul divizionarei D Auto Timişoara.

Unirea se pregăteşte de vizita liderei seriei, Luceafărul Oradea, care s-a impus cu 3-1 la raita dată sâmbătă prin altă localitate timişeană, Recaş. „Vineri mai efectuăm un antrenament, sâmbătă şi duminică sunt libere iar de luni intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea jocului cu lidera Luceafărul”, a spus Vlătănescu, ai cărui jucători au câştigat la unica apariţie oficială în 2011, 3-2 la Hunedoara.

Antrenorul Petre Vlătănescu a apelat în ambele meciuri la toţi componenţii lotului, împărţindu-i cu ocazia acestor dispute în câte două echipe, una pentru fiecare repriză, într-o combinaţie de titulari şi rezerve. Băişan, Bura, Sârbu, Bozian şi Tulcan au marcat golurile succesului cu 5-2 în dauna lui Millenium Giarmata, în jocul disputat pe terenul tare, inadecvat, al Unirii.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × opt =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: