În liga a V-a „Judeţ”, Tricoul 1 Iunie – Voinţa Biled 0-0. Liderul Seriei I ia un punct în Timişoara

Liderul Seriei I în Campionatul Judeţean Timiş, Voinţa Biled, a remizat alb sâmbătă în Timişoara într-o întâlnire din prima jumătate a ierarhiei întrecerii, cu Tricoul 1 Iunie, contând pentru etapa de la mijlocul turului şi sezonului de toamnă în eşalonul cinci.

Seria 1 a ligii a V-a judeţene a ajuns la cea de-a opta rundă din noua ediţie, în care Tricoul 1 Iunie Timişoara şi fruntaşa Voinţa Biled au încheiat sâmbătă 0-0.

Primul dintre trimişii AJF Timiş care a ajuns la arena cu un teren foarte bun şi îngrijit, cum ar fi de dorit să fie toate suprafeţele de iarbă din eşalonul cinci, a fost delegatul de joc Florian Mierea, care ne-a salutat cordial, spunându-ne în câteva cuvinte că „eu îmi cunosc foarte bine atribuţiunile şi n-am interzis niciodată presei accesul la jocurile de fotbal, indiferent că am fost criticaţi sau când aţi scris numai de bine. Niciodată nu am încălcat regulamentul, l-am respectat. Eu de 25 de ani sunt la AJF iar acum lasă mult de dorit şi nu mai are rost să comentez… Vedeţi ce se întâmplă în ultimii ani!”

Apoi şi-a făcut apariţia şi brigada de arbitri, rând pe rând ai săi componenţi, ulterior observatorul Caia.

În joc, liderul a reuşit cu greu să smulgă un punct în faţa timişorenilor, care, dacă ar fi fost mai atenţi şi n-ar fi ratat din situaţii favorabile, ar fi cucerit toate punctele.

Cea mai controversată fază a meciului a fost tocmai la începutul jocului, în minutul 7, atunci când, în urma unei lovituri de la colţul terenului, mingea şutată spre poartă de Schneider a lovit din pământ mâna unui fundaş, iar arbitrul Manea a lăsat jocul să continue.

Cu toate protestele gazdelor, localnicii au primit prompt răspunsul din partea arbitrului: „Am văzut, dar nu se poate sancţiona o asemenea fază!”

În rest, linişte şi pace la acest duel din prima jumătate a ierarhiei Seriei 1, iar în final rezultatul a mulţumit ambele grupări cu căpitanii în poartă.

Tricoul 1 Iunie: Jurcuţ (cpt.) – Telios (min. 82, Calomfirescu), Hodineanţi, Ovidiu Preda, Hărpăilă, Dinga (min. 86, Novac), Blejdea, Ganea (min. 62, Ciublea), Coşman, Schneider (min. 58, Ionuț Prodan), Gheorghevici (min. 82, Daniel Prodan).

Antrenori: Ioan Neamţu şi Gheorghe Potra.

Rezerve: Mateică şi Zaharia.

Voinţa Biled: Bogdan (cpt.) – Macovei (min. 46, Hozan), Andraş, Merca, Oancă, Gherţan, Lupou (min. 46, Iezan), Neag, Tomescu, Ursu, Miculiţă.

Antrenor secund: Marius Rusu.

Rezeve: Agache şi Horţ.

Arbitri: Alexandru Manea – Denis Mihăescu şi Gabi-Adrian Olărean. Delegat de joc: Florian Mierea, Observator de arbitri, Sorin Caia.

Rezultatele din weekend şi programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi a secţiunii Fotbal. 

Fotografiile din Plopi.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: