În mijlocul iernii, scor alb: UTA – Viitorul 0-0

După un final de sezon neașteptat de modest, UTA a abordat partida de vineri cu Viitorul cu mult aplomb, dorindu-și victoria, mai ales că a avut în componență trei jucători care au sosit la echipă în această iarnă. A rezultat o remiză albă în meciul de la ora 17, din a patra și ultima zi a etapei inaugurale din 2021 a Ligii 1, runda a 16-a, cu mențiunea că dobrogenii jucaseră și duminică, în urmă cu 5 zile, 2-1 acasă cu sibienii într-o restanță din etapa a 12-a.

Prima victorie în campionat a celor de la malul mării din 8 noiembrie 2020, urmată la finele anului trecut de o serie neagră, 4 0 1 3 2-5 1 punct din 12 posibile, încheiată cu eșecul la zero de la Mediaș, fapt valabil și pentru alb-roșii de pe Mureș, 4 0 0 4 1-14 în urma triumfului de la Cluj…

Arădenii, din nou pe gazon într-un meci oficial după 3 săptămâni și jumătate, au dat peste o echipă cu o bună știință a jocului, dar care nu a prezentat un pericol pe faza ofensivă, chiar dacă masivul Luckassen s-a zbătut mult. Ambele formații au făcut risipă de energie, dar jocul s-a desfășurat mai mult la mijlocul terenului.

Gazdele au arătat multă determinare și disciplină tactică, în general acest rezultat putând mulțumi ambele echipe, care marți se vor alinia în etapa a XVII-a, UTA de la ora 17 la FC Voluntari, dobrogenii acasă de la ora 20 cu FCSB.

Se pare că noile achiziții s-au integrat în ansamblul echipei, evoluând la nivelul celorlalți coechipieri. A doua remiză albă a rundei, după cea de marți de la Craiova, bilanțul etapei fiind 3-3-2 9-5.

Următorul meci acasă al arădenilor, sâmbăta viitoare de la ora 14:45 cu nou-promovata FC Argeș.

Clasamentul la zi și programul rundelor a XVII-a – care începe sâmbătă respectiv a XVIII-a, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

*

UTA – FC Viitorul Ovidiu 0-0

Arad, 15 Ianuarie 2021, stadion Francisc Neumann, teren acceptabil.

UTA: Fl. Iacob (cpt.) – Tomozei, Da Silva, Benga, Roumpoulakou, Oroian (min. 61, Antal), Vorobjovas, Albu, D. Rusu (min. 74, Miculescu) – Roger (min. 74 Roșu), Hora.

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Balauru, Fl. Ilie, Melinte.

Viitorul: Cojocaru – Boboc (min. 68, Sabala), Dobrosavlevici, Ghiță, De Nooijer – Benzar – cpt. (min. 79 Dussaut), Artean, Ciobanu – Fernandes (min. 65 Haită; min. 85 Mladen), Luckassen, Ganea.

Antrenor: Mircea Rednic.

Pe bancă: Căbuz, Grameni, Pitu, Mățan, Hristovski.

Cartonașe galbene: Da Silva, Roger, Ghiță (2).

Cartonaș roșu: Ghiță.

Arbitri: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) – Bucsi Imre (Sf. Gheorghe), Stelian Slabu (Brașov). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova). Observatori: Szekely Zoltan (Baia Mare), Dan Potocianu (Reșița).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: