Înaintea returului, deja plouă cu suspendări: 4 etape, 12 luni…

Returul Campionatului Judeţean Timiş n-a început încă, dar Comisia de Disciplină s-a văzut deja pusă în situaţia să împartă suspendări şi amenzi, pe seama unor incidente petrecute în cursul „Cupei de Iarnă” la minifotbal pentru echipele de liga a cincea.

Arbitrul Raul Ciev, lovit la "Cupa de Iarnă" a Campionatului Judeţean Timiş

Marţi, la sediul AJF Timiş, s-a întrunit Comisia de Disciplină a asociaţiei, care a luat act de incidentele petrecute în grupele şi sferturile din „Cupa de Iarnă”. După cum se cunoaşte, la sfârşitul jocului dintre ASU Politehnica şi Murani, jucătorul Simion Şchiopu l-a lovit cu palma pe arbitrul Raul Ciev. Pentru fapta sa, fotbalistul lui Murani a fost trecut pe tuşă o perioadă de 12 luni şi penalizat cu suma de 300 de lei.

Totodată s-a luat în discuţie incidentul de la sfârşitul jocului dintre ASU Politehnica şi Plavii Delia Sânpetru Mare, atunci când delegatul echipei alb-violete, Andrei Burtic, a aruncat cu raportul de joc şi a adus jigniri la adresa organizatorilor întrecerii. Pentru fapta sa, delegatul nou-promovatei în liga a cincea a fost suspendat 4 etape şi penalizat cu suma de 150 de lei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: