Încă se mai joacă amicale: rezultate, marcatori

Divizia D Timiș este pe punctul de a începe, Campionatul Județean Timiș al ligii a V-a este cu o săptămână înaintea startului, însă cât timp de exemplu divizionarele ”C” mai au vreme de pregătiri, atunci și meciurile amicale au în continuare oarecare căutare, pentru eventuale ultime retușuri în cazul echipelor cu gândul deja la întâlnirile oficiale.

Retușuri în cazul unei fruntașe a ediției trecute în ”D” Timiș, CS Flacăra Parța, care a jucat marți în compania unei semifinaliste a barajelor pentru accederea în Liga 2, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, divizionară ”C” care s-a impus cu 1-5 (1-4).

Marcatori: Doru Sabău (min. 15), respectiv Ion Vasluian (min. 2 și 27), Cosmin Mancaș (min.16), Petrișor Jichici  (min.32) și Andrei Făgărășanu (min.64). 

Într-un duel direct amical al divizionarelor ”C” din Seria 8, ACS Pobeda Star Bîșnov – CS Avântul Periam 3-1, Marco Enciu înscriind două goluri iar Lucas  Vincu unul în partida de miercuri de la ora 20, în care Bogdan David a marcat în minutul 15.

Răsturnare de scor în partida A.S. Recaș – CSC Boldur, 5-4 (0-4).

Deian Cocoțan a marcat 3 goluri, iar Alex Mărgărita și Alexandru Rotariu câte unul fiecare, întreaga echipă dedicând victoria antrenorului Sorin Micșa, care si-a serbat ziua de naștere. De la învinși, Florin Jurj cu două goluri, Tudor Onae și Liviu Eracovici. 

În alte întâlniri de verificare, de exemplu una între divizionare ”C”, CSM Reșița – CS Phoenix Buziaș 4-1, respectiv Electrica Timișoara – Tricoul 1 Iunie 1-3 sau CFR Timișoara U18 – AS FC Bazoș 0-3.

https://sporttim.ro/fotbal/cine-se-aliniaza-la-startul-diviziei-d-timis-loturi-de-jucatori-iii

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: