Inter Foeni eclipsează Galaxy în ultimul sfert de oră la Timişoara şi o egalează la puncte în Seria a II-a din liga a V-a „Judeţ”

Inter Foeni a taxat-o sâmbătă pe contraatac pe Galaxy în ultimul sfert de oră al meciului jucat la Timişoara în etapa a VIII-a de la mijlocul turului în Seria a II-a a Campionatului Judeţean Timiş, 0-2 (0-0), egalându-i astfel la puncte pe localnici în prima treime a ierarhiei întrecerii. Rezultatele din weekend, precum şi programul rundelor 8-9 în liga a V-a judeţeană, pe coloana clasamentelor la zi a secţiunii Fotbal.

A fost aşadar ACS Galaxy Timişoara – AS Inter Foeni 0-2 (0-0) în Seria a II-a din liga a V-a „Judeţ”, pe terenul din preajma Bazei II – UPT, în continuare în amenajare.

Iar Sporttim va reveni cu fotografiile de la ambele meciuri de „Judeţ” pe marginea cărora a consemnat la faţa locului, din Plopi respectiv de pe Galaxy. 

Pornită ca favorită a meciului, Inter Foeni a dat lovitura abia spre final, desprinzându-se în cele din urmă la două goluri diferenţă prin reuşitele lui Flavius Petrişor în minutul 78 respectiv a celui introdus pe parcurs, Cosmin Horaniţ, în prelungiri (minutul 90+7), marcatori în urma a două contraatacuri rapide.

În schimb gazdele s-au jucat cu ocaziile şi au simţit în consecinţă gustul înfrângerii, timişorenii fiind risipitori la finalizare, gazde ospitaliere.

Galaxy Timişoara: Drăguţ – Peca (cpt.), Moroaică, Ianoş, Laslău, Stănculeţ, Iordache, Topliceanu, Moroşanu, Pecnaise, Artudean.

Antrenor: Goran Corojor.

Au mai jucat: Bosioc, Vlad, Chiorean, Popi, Haiduc.

Inter Foeni: Sandu – Mihali, Botca, Ciobanu, Şchiopu, Bogdan, Alex Petrişor, Rus, Burcea, Flavius Petrişor, Ghergheşan.

Antrenor: Dan Fleşeriu.

Au mai jucat: Popescu, Horaniţ, Martin, Andreica şi Ţăran.

Rezervă. Boroşi.

Arbitri: Gabriel Goloşie – Corado Roşu şi Alexandru Nechita. Observator de arbitri Dănuţ Frătuţescu şi delegat Mircea Filievici.

Fotografii

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: