Intermediara din Divizia D Timiș, tot cu 43 de goluri, precum etapa trecută

O etapă intermediară propriu-zisă nu s-a mai jucat în liga a patra județeană din toamna lui 2019, în turul de campionat al ediției întrerupte în martie 2020 din urmă cu două sezoane, dar iată că penultima seară de miercuri din august a programat o asemenea rundă, cea mai favorabilă gazdelor în noua campanie din Divizia D Timiș, cu 7 victorii și o remiză pe teren propriu, identic fiind în schimb numărul golurilor marcate, 43, cu cel din etapa trecută, din weekend.  

Etapa a treia în ”D”, de miercuri seară, s-a încheiat tot cu 43 de goluri înscrise, precum în runda a doua, din weekend, de astă dată mult mai numeroase fiind reușitele gazdelor, 31 față de cele 12 ale vizitatorilor, pe când sâmbătă bilanțul a fost 16-27. Dar în etapa inaugurală se marcau chiar și mai multe goluri, 48 în 9 întâlniri, așadar în medie peste 5 pe meci, cu 34 în contul gazdelor, și atunci dominante, cu 5 succese și o remiză.

Una peste alta, apărările sunt vraiște, de unde și eficacitatea sporită…

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Timişul Şag 4-3 (1-2): Ionuţ Vucea (min. 16), Raul Duţu (min. 48), Florin Olariu (min. 54, din lovitură de la 11 metri) şi Alin Gîrz (min. 72), respectiv Armin Şultz (min. 3, dim lovitură de la 11 metri), Lucian Robotă (min. 19) şi Florin Rusnac (min. 67).

Oaspeţii au avut 2 jucători eliminaţi, primul în minutul 55, Lucian Robotă, pentru două cartonaşe galbene, şi portarul Claudiu Radu în minutul 65, pentru injurii aduse arbitrului Cătălin Botaş.

AS FC Atletico Liebling – ACS Voinţa Maşloc 2-0 (1-0).

Pentru echipa antrenorului-jucător Bogdan Mihuţ au marcat Andrei Luca (min. 40, din lovitură de la 11 metri) şi Raul Peţiu (min. 90+2).

Un jucător al oaspeţilor a ripostat în minutul 40, spunându-i arbitrului ”bă, numai tu ai văzut 11 metri”, şi a fost iertat de un cartonaş. Cât despre gazde – foto, le-au plecat nu mai puţin de 7 jucători, reușind între timp să transfere alţi jucători din împrejurimi.

CS Phoenix Buziaş – CS Carani-Sânandrei 7-0 (2-0). Victorie la scor a gazdelor, cărora le prieşte arena din localitatea Sacoşu Turcesc.

Au înscris: Dan Silaghi – două goluri, Caius Marta, Beniamin Dobra, Dan Şandru, Rareş Mircovici şi Alexandru Birău.

Antrenorul oaspeţilor, Cristian Moraru – învestit de primarul comunei, nu s-a prezentat pentru a doua oară la echipă şi – curios – a trimis un tânăr înlocuitor.

CS Flacăra Parţa – CSO Deta 6-0 (3-0).

A doua victorie pentru elevii noului antrenor Flavius Ion, semnată de Ioan Făndel – cu 4 goluri (foto), Ovidiu Semeniuc și Cristian Nicolaescu.

CS Progresul 1906 Ciacova – CS Progresul Gătaia 1-4 (0-1). De la gazde au lipsit antrenorul Stănilă şi cinci titulari: Steop, Sturza, Paleacu, Lazăr şi Tăbăcaru, plecați în concediu.

AS Unirea Grabaţ – CS Comloşu Mare 1-4 (0-1): Adrian Fistea, respectiv pentru învingători Deian Pecarov – două goluri şi Dacian Bârză – două goluri.

CS Unirea Sânnicolau Mare – CSC Peciu Nou 1-0 (1-0). Elevii lui Cristian Contescu au marcat în minutul 5 prin Dragoş Rusu şi a fost suficent pentru alte trei puncte.

CSM Lugoj – AS Avântul Topolovăţu Mare 2-0 (1-0). Din nou la pupitru cu Lucian Stoica, marcator în minutul 11, ca apoi Miroslav Radak să stabilească rezultatul final.

CS Unirea Tomnatic – ACS Fortuna Becicherecu Mic 6-0 (5-0). Set la zero reuşit de elevii lui Nicolae Căprărescu, după ce în primele două etape au reuşit numai un punct. Ce-i drept, au jucat în deplasare…

Marcatori: Alexandru Nechifor – 3 goluri, Alexandru Barany, Petre Măgulean şi Florin Ardelean.

CS Cocoşul Orţişoara-Seceani – CSC Millenium Giarmata 1-1 (1-1). Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin neobositul Gabriel Gînju, fiind egalate de Răzvan Putnic (min. 37).

Clasamentul după 3 etape, pe coloana datelor tehnice. Și fotografii de la Orțișoara…

 

.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = zece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: