Într-o lume cândva normală, în care oamenii încă mai gândeau nițel cu capul lor, ar fi fost cam etapa a 25-a în Divizia D Timiș. Așa a fost a 4-a testare în ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”: rezultate, marcatori

Pseudoîntrecerea ”la normă” după calendarul vineri – luni – joi – duminică a programat la sfârșitul acestei săptămâni cea de-a patra testare în ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”, concurs aplicat ”echer” peste noapte de AJF Timiș la semnalul verde dinspre farul de la răsărit, FRF, iar ”fotbalul mic” din cel mai vestic județ al țării a văzut ceea ce rareori putea vedea în trecut, 3 runde de luni până duminică. Și toată această mare înghesuială doar pentru cea mai mare manipulare din istoria recentă a omenirii, sperietoarea ”virusată” pentru naivii dezinformați, a se citi o fuziune nano-sintetică bio-robotică diferit mixată de la o regiune la alta, pentru amuzamentul cu scop de triere și printre altele de împungere cu ac din partea psihopaților de la butoanele din umbră. Restul e doar gargară de umplutură pentru neavizați, cărei gargare masele totuși i se conformează, condiționate fiind deja. În loc să-și vadă normal, natural, firesc și omenește de cele de toate zilele, în cazul fotbalului mic precum până în 7 martie 2020, situație în care în acest weekend ar fi bifat aproximativ cea de-a 25-a etapă din Divizia D Timiș și runde în Campionatul Județean Timiș, Promoție și ”Municipal”. Dar așa e cu testări din 3 în 3 zile a câte 4 întâlniri: noaptea minții. Orânduire după voia stăpânirii perspicace, clarvăzătoare și atotcunoscătoare în ale nimicului.    

Testarea cu numărul patru în ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte” s-a derulat de la ora 11, în Duminica Floriilor la matineu… Și cu succes de public, meciul cu liderul în calitate de echipă gazdă fiind urmărit de peste 250 de spectatori: AS Peciu Nou – Pobeda Star Bîșnov 0-1 (0-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Raul Costescu în minutul 90. De menţionat și că jocul a început cu o întârziere de 15 minute, întrucât oaspeţii au solicitat verificarea testelor jucătorilor, cu precizarea din partea Sporttim că așa-zisele ”teste” n-au de fapt absolut nici cea mai mică însemnătate, relevanță și credibilitate, fiind însă cheia de lacăt a mascaradei ”pLandemiei”. 

Și două victorii acasă…

CS Unirea Sânnicolau Mare – CSC Dudeştii Noi 3-0 (0-0). Cele trei goluri au fost marcate de Florin Ardeleanu (min. 63), Bogdan Moroşan (min. 66) şi Daniel Galea (min. 75). Cu acest succes, echipa din Sânnicolau Mare a urcat pe prima poziţie, cu 10 puncte. 

CS Comloşu Mare – Avântul Topolovăţu Mare 6-2 (3-1). Au marcat: Dacian Bârză (min. 12), Sergiu Diac (min. 20), Marius Stanciu (min. 43, din lovitură de la 11 metri), Andrei Firan (minutele 62 şi 66) și Marius Toma (min. 72), respectiv Iulian David (min. 26) şi Cristian Sârbu (min. 89). Scorul unui set de tenis în duelul foștilor lideri din Campionatul Județean Timiș, liga a V-a.

De menţionat că portarul Amarinei, de la echipa din Topolovăţu Mare, a fost suspendat două testări pentru cartonaşul roşu primit în urmă cu două testări.

Și remiza zilei… 

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Timişul Şag 1-1 (0-1).

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 20 prin Aleksandar Radovan, în urma unui contraatac finalizat cu latul din careul mare. Tot vizitatorii au fost mai aproape de gol, șanse ratate cu uşurintă de Radovan – de trei ori, Şultz de două ori, Sturza şi Călin. Însă, chiar dacă Timișul a dominat, ultimele 10 minute le-au aparţinut gazdelor, care au trecut pe lângă egalare în minutul 86 și 89, prin Ionuţ Vucea, care a ratat singur cu portarul Barbu, la înălţime. Iar în minutul 90 același Vucea a fost faultat de Buruiană în careu însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

S-au semnalizat 5 minute de prelungiri, iar în cel de-al doilea centrarea lui Negruț de pe flancul stâng a fost finalizată din centrul careului de Alin Gârz, marcator în stânga portarului Barbu… 1-1. Și mult nu a lipsit ca studenţii timişoreni sa ia toate cele trei puncte, dar Vucea n-a reuşit să-l învingă din 14 metri pe Barbu, deturnând un gol ca și făcut de lângă bară, în corner.

La acest meci arbitrii au fost monitorizați ”din umbră” de Zaharie Ciev, observator de joc fiind Dorin Micşa. După cum se constată, una s-a zis, cu numai un observator, și alta se face… Într-o altă consemnare, și galeria foto a jocului din Ciarda Roșie.

Iar echipa din Buziaş a stat. Testarea viitoare în ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”, cea de-a V-a, va avea loc miercuri 28 aprilie de la ora 17:30, după cum urmează: Timişul Şag – Comloşu Mare, Dudeştii Noi – CSU Universitatea de Vest din Timişoara, Pobeda Star Bişnov – Unirea Sânnicolau Mare şi Phoenix Buziaş – AS Peciu Nou. Echipa Topolovăţu Mare va sta. După care se va mai efectua o testare în Săptămâna Mare.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 15

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: