Iordan Eftimie (CS Mioveni), 1-1 la Ripensia: ”Noi niciodată nu le spunem jucătorilor să se retragă”

Ripensia a stopat astăzi o serie de 4 victorii consecutive a celor din Mioveni, dintre care ultimele două la zero, timișorenii întrerupând totodată și aparițiile fără gol primit în deplasare de argeșeni, autori de dată recentă a două succese la zero și o remiză albă pe teren advers. Din 22 septembrie, când cedau cu 1-0 pe ”Dan Păltinișanu” lui ASU Politehnica, n-au mai încasat galben-verzii gol afară în Liga 2, așadar de 9 etape și 56 de zile, aproape două luni. Astăzi de la 11, în Ciarda Roșie, a fost Ripensia – CS Mioveni 1-1 (0-1), Iordan Eftimie semnalând la final…

”Noi niciodată nu le spunem jucătorilor să se retragă. Dacă o fac, este ceva instinctiv, încercând să conserve avantajul, astfel ajung să se retragă. Într-adevăr, am făcut puțin un pas înapoi în repriza a II-a. Știam că vom întâlni o echipă bună, și îl cunosc destul de bine pe Alex, știam că va fi o echipă altfel organizată, știam ceea ce le cere, știam că va fi o echipă bună. Iar locul pe care-l ocupă Ripensia nu este fața acestei echipe!”, a remarcat antrenorul principal al argeșenei CS Mioveni, Iordan Eftimie.

”Noi am încercat tot timpul să primim cât mai puține goluri, iar dacă mai și marchezi, rezultatul este de partea ta”, a mai zis antrenorul celei mai impenetrabile formații din Liga 2.

”Obiectivul nostru este locurile 1-8, și suntem acolo, pe locul 7, iar avansul față de restul plutonului este destul de mare”, a mai spus Eftimie.

Tot despre gazda Ripensia, antrenorul oaspeților a remarcat: ”A avut o altă atitudine față de joc, s-a văzut asta, a avut agresivitate, și e normală, căci îl știu pe Alex și știu ceea ce le cere. Urez baftă în continuare Ripensiei, mai ales că Alex mi-e prieten și sper să scape de la retrogradare, din zona aceea…” 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: