Alte declaraţii… Iorgovan, „dublă” pentru alb-violeţi: „Dacă ne luăm după regulamente, noi la ora actuală suntem calificaţi. Vom vedea care va fi deznodământul zilele următoare, când se va întruni Comisia”

ASU Politehnica Timişoara a reuşit să treacă de la ora 11 de Unirea Sânnicolau Mare la capătul unei dispute mai grea decât o arată scorul final, 6-0 (0-0). Descătuşarea a venit în cel de-al doilea mitan, în urma golului reuşit de golgeterul Iorgovan, servit „pe tavă” de colegul său din avanposturile violeţilor.

Sergiu Iorgovan, deschidere de scor şi încă un gol pentru alb-violeţii lui ASU Politehnica, 6-0 la Sânnicolau Mare

 

Spargerea gheţii, venită din gheata lunganului Iorgovan, a adus un potop de goluri revărsat în plasa nefericitului portar al celor de la Unirea Sânnicolau Mare, Marius Sitaru. Căpitanul Popoviciu a fost primul care i-a luat exemplul lui Iorgovan, marcând pentru 2-0, urmat de cel care a fost în postura de servant la primul gol, Ionaş.

Au intrat mai apoi în scenă cei introduşi în ultimele zeci de minute ale întâlnirii, Tulcan, din lovitură de pedeapsă, obţinută tot de el, Iorgovan, din nou, în locul potrivit după o acţiune personală a noului intrat Ilie, şi ca să vină şi cireaşa, acelaşi Ilie, aproape de „păianjeni”.

6-0, exact ca românca Halep în setul secund din turul 3 de la Roland Garros, iar cel care a reuşit „doppietta”, Iorgovan, exulta la final: „Dacă ne luăm după regulamente, noi la ora actuală suntem calificaţi. Vom vedea care va fi deznodământul zilele următoare, când se va întruni Comisia. A fost greu prima repriză, dar ne-am revenit şi am reuşit, după cum aţi văzut, să marcăm de şase ori. Avem un sprijin imens în galerie, care ne-a mobilizat şi astăzi şi s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Peste toate acestea, şi noi am avut mândria noastră, de a câştiga fiecare meci, pentru că suntem Poli!”

De asemenea, colegul său Ionaș, coautor la primul gol a lui Iorgovan și marcator al celui de-al treilea, a fost în asentimentul colegului său: „Noi am jucat să câștigăm acest meci și nu ne-a interesat ce se întâmplă dincolo. Vom aștepta zilele acestea răspunsul pentru a vedea pe ce loc terminăm. Important e că s-a terminat cu bine, n-am avut nicio înfrângere şi sperăm că vom fi echipa care va merge la baraj. După primul gol a fost mult mai uşor. În prima repriză a fost invers, foarte greu, echipa gazdă a jucat bine şi ţin să îi felicit. Suntem mulţumiţi că am ieşit cu fruntea sus şi că am reuşit să marcăm de şase ori în repriza a doua”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: