Iulian Muntean (Ripensia): ”Au crezut până în ultimul moment că pot să întoarcă rezultatul! Părerea mea este că e mai mult decât meritat acest punct”

Ripensia Timișoara a devenit fără doar și poate o expertă în smulgerea unor rezultate mai bune pe final de meci, prin înscrierea unor goluri în ultimele faze, ceea ce a fost cazul și în partida televizată în nocturnă, 1-1 (0-1) pe ”Dan Păltinișanu” cu FC Argeș, care deschidea scorul puțin înaintea pauzei, dar era egalată la unu la potou, precum precedentele două vizitatoare ale roșu-galbenilor, de astă dată din lovitură de la 11 metri, fructificată de căpitanul Călin Toma.

Iulian Muntean, secund al bănățenilor în noul staff tehnic care își va intra în totalitate în atribuții începând de luni, a spus că ”mă bucur din suflet pentru băieți, și-au dorit în primul rând să nu piardă, căci fiecare punct contează în acest sfârșit de tur plus primele două etape din retur în sezonul de toamnă. Au crezut până în ultimul moment că pot să întoarcă rezultatul! Părerea mea este că e mai mult decât meritat acest punct!”

”Pentru noi acasă acum e pe Dan Păltinișanu și căutăm să vină și victoriile, în curând. Azi poate chiar meritam victoria, căci am avut câteva ocazii ratate, pe când FC Argeș a avut două șuturi de la distanță plus faza golului, altceva…”, a mai spus Muntean, explicând că ”a fost greu căci am fost pentru prima oară pe bancă la Liga 2 și a trebuit să mă ocup de tot ceea ce se întâmplă, însă mi-a fost mai ușor dat fiind că știam cam ce joacă FC Argeș, pe care am urmărit-o în ultimele două meciuri, îi știam punctele slabe, și pot spune că mi-am făcut lecția pentru meciul de azi. Alexandru Pelici a asistat la un antrenament din tribună săptămâna aceasta, noi știam un pic mai bine jucătorii, dar m-am sfătuit cu el legat de adversari, căci îi cunoștea mai bine decât îi știam noi. Sunt trecut ca și maseur al echipei, n-aveam drept să stau pe bancă…”

Ripensia, și vinerea viitoare tot la ora 18, dar în deplasare, la Ploiești. Apoi, sosirea celor din Mioveni, o grupare antrenată nu demult de Alexandru Pelici.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: