Iulian Muntean (Ripensia): ”Secretul cred că a fost munca, mobilizarea foarte bună a băieţilor.” Roșu – galbeni la putere în duelul local la Politehnica: 1-3 (1-1)

Fără victorie în precedentele 4 etape din Liga 2, în care a obținut o singură remiză, 2-2 la Mediaș cu ex-prim-divizionara sibiană, cedând în schimb la zero în Timișoara pe ”Electrica” dar și ”Dan Păltinișanu”, Ripensia a deschis astăzi scorul încă din minutul 3 al meciului direct considerat în deplasare la concitadina Politehnica, tot pe vechiul oval, 0-1 din lovitură de la 11 metri, preluând din nou conducerea după mijlocul părții secunde și pecetluind rezultatul final spre finele prelungirilor: 1-3 (1-1). Doar al treilea triumf al galben-roșilor în 11 etape însă primul conturat cu mai mult de două goluri înscrise, timișorenii anunțând totodată după victorie învestirea unui nou antrenor principal în persoana lui Florin Fabian. 

”La cald” după succesul în întâlnirea locală din etapa a 11-a în Liga 2, Iulian Muntean, antrenor în fruntea staff-ului tehnic al Ripensiei Timişoara în urma demiterii lui Cosmin Petruescu, a împărtășit bucuria din colectivul în care activează: „Tensiune foarte mare, întotdeauna meciurile cu Poli au încărcătură emoţională mare. A fost o descătuşare la final… După trei ani de zile în care nu am reuşit să câştigăm cu Poli, era cazul în momentul de faţă să avem măcar un pic de bucurie şi să trăim momentul, pentru asta muncim. Ei pentru asta joacă, e plăcerea lor. Era clar favorită prin prisma valorii lotului. Secretul cred că a fost munca, mobilizarea foarte bună a băieţilor. Adevărul e că după pauză am schimbat puţin în joc, am schimbat şi sistemul şi s-a pliat mai bine pe jocul celor de la Politehnica. A doua repriză a fost mult mai bună decât prima şi graţie celei de-a doua reprize am reuşit să aducem punctele de partea noastră. Cu voinţă, cu mult suflet, dăruire şi cu respect faţă de adverar. Până la urmă îi respectăm pe adversari când intrăm pe teren, acestea au fost considerentele pe care le-am avut în acest joc.”

Ripensia va juca weekend-ul viitor acasă cu AS FC Buzău, ocazie cu care Fabian va debuta pe banca bănățenilor, iar apoi în deplasare la Unirea Constanța. Rezultatele etapei în Liga 2 și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi.

Florin Fabian, noul antrenor principal al Ripensiei

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: