Jivan, ”dublă” pentru Arsenal Flacăra Făget, făcând uitat acel 2-9 cu violeții. 4-2 cu Chișoda, care reclamă arbitrajul ”cel puțin șmecheresc”

La 3 săptămâni după fiascoul de debut, 2-9 cu ASU Politehnica, gazdele au obținut al doilea succes în 4 zile, într-un joc cu absențe de ambele părți: Arsenal Flacăra Făget – CS Chişoda 4-2 (1-1): Jivan 26, Bârză 64, Jivan 72, Mihali 75 – Stănilă 11 – autogol, Tismănaru 76. Dar chișozenii, la al doilea eșec la rând în deplasare, au remarcat câteva aspecte prin care, au ținut să precizeze, nu încearcă să justifice înfrângerea…

”Am deschis scorul iar la 0-1 am avut un gol perfect valabil dar anulat de tușierul Gașpar. Poate altul era cursul jocului și nu spunem că am pierdut pe mâna manierei de arbitraj dar a fost cel puțin șmecherească. Și remarcăm că de 3 ori în deplasările noastre la Făget am fost observați tot de Cornel Avram iar de 2 ori arbitrați de Neagoe. Dacă taci, ești luat de prost, dacă spui lucrurilor pe nume, superi… Am tot fost opriți de 4-5 ori pe motiv de ofsaid iar asistenții s-au completat reciproc, Gașpar cu Nimigean…”, a spus Adrian Rus, delegat al Chișodei, după eșecul cu 4-2 (1-1).

Adrian Brazovan, antrenor-jucător la Arsenal Flacăra, s-a arătat încântat de dăruirea mai tinerilor juniori, locțiitori a 3 piese cheie: ”Sunt mulțumit de victorie, un joc foarte bun. Nu a fost valoarea noastră, cea dată de rezultatele din primele două meciuri. Am întâlnit o echipă foarte bună, am și fost conduși, dar am revenit bine. Sunt mulțumit de atitudinea băieților într-un joc cu ocazii de ambele părți dar cu rezultatul adevărat!”

Au absentat, la gazde, Nechita, care a suferit miercuri o accidentare la ligamente, Nastor – învoit, și Oprea, care a primit cartonaș roșu în minutul 70 al victoriei de la Dudeștii Vechi, iar la vizitatori Petruș, Gherman, Asoltanei și Ganea.

Arsenal Flacăra Făget: Ulmet – Stănilă, Căliman, Moroiacă (Gheban), Răzvan Benescu – Ionescu (Magheț), Brazovan, Mihali, Bârză (Ursulescu) – Jivan, Neagu

Pe bancă: Manzur – Tuchiluș, Pamfiloiu și Halușca.

CS FC Chișoda: Sârbu – Ilcău (Stanciu), Vițan – cpt., Petrovici, Vereșteanu, Golea (Ușurelu), Bungău, Doprunda (Tismănaru), Crișanov, Abu Lebda, Berceanu.

Pe bancă: Holca.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = sase

 


Alte articole legate de acest subiect: