Joacă pe fals şi cîştigă: Solventul Timișoara – AS Diniaș 1-2

S-a mai întîmplat şi probabil se va mai repeta scenariul întîlnit în acest week-end în Campionatul Judeţean Timiş, liga a V-a, cu ocazia jocului programat în seria a II-a, în cadrul rundei a 21-a. Dar ce s-a întîmplat mai exact la AS Solventul – AS Diniaş 1-2 (0-0)?

Jocul a început într-o notă de tatonare, combatantele nereuşind mai nimic în primele 45 de minute, excepție făcînd golul înscris în minutul 26 de “substituitul” Daniel Frenţ, la o pasă în diagonală primită de la Bogdan Bunea, dar reușita a fost anulată pe bună dreptate, pentru ofsaid.

Repriza secundă a fost mai animată, şi am avut parte și de goluri validate… Oaspeții au reușit deschiderea scorului în minutul 61, la un schimb de pase între același Bunea și Frenț, ultimul aflându-se față în față cu portarul și înscriind pe lângă el: 0-1. Iar maurul şi-a făcut datoria, căci după numai 6 minute antrenorul oaspeților l-a înlocuit pe jucătorul cu numărul 9, Daniel Frenț, cu Zoran Bogdan. De menționat că în raport ca jucător cu numărul 9 era înscris Darius Petri…

Asediul la poarta oaspeților a continuat, elevii pregătiți de Daniel Zaharia ratând câteva ocazii clare de a restabili egalitatea. Totuși, în minutul 82, la un corner executat de Tecău, înalt în careu, Alexandru Moldovan a înscris cu capul în învălmășeala creată în suprafața de 16 metri, egalând la unu.

Cu două minute înainte de final am asistat la înscrierea unui eurogol, reuşit de tânărul Zoran Bogdan. Gazdele puteau restabili egalitatea pentru a doua oară în minutele de prelungire, dar Moldovan s-a precipitat în fața porții și nu a putut să-l învingă pe portarul Diniaşului.

După terminarea jocului, delegatul echipei gazdă a contestat substituirea jucătorului cu numărul 9, Petri Darius, cu Frenț Daniel, care a fost înlocuit. Chemat de observatorul Gheorghe Talianu, la insistențele delegatului echipei timișorene, acesta nu s-a prezentat însă la confruntare…

AS Solventul: Flaviu Blându – Răzvan Purlea, Bogdan Radu, Nicolae Bagiu, Cosmin Mingea, Claudiu Tiron, Zoltan Filop, Marian IUrea (min.79, Marian Enache), Cosmin Alexa (min. 75, Nelu Ciocârlan), Vlad Tecău, Alexandru Moldovan. Antrenor: Daniel Zaharia.

AS Diniaş: Marius Bura – Sergiu Micșa, Ovidiu Gal, Ștefan Vigze, Zoran Laici, Cornel Bud, Dorian Speriosu (min. 82, Cosmin Cosma), Bogdan Bunea, Darius Bunea, Cristi Pitic (min. 56, Adrian Bud), Darius Petri (min. 66, Zoran Bogdan). Antrenor: Alexandru Kuriaski.

Arbitru: Raul Ciev; asistente: Andrada Aloman şi Patricia Samsudean. Observator de arbitri: Gheorghe Talianu. Observator de joc: Victor Ţig.

Reacţii la cald… Zaharia Daniel (antrenor Solventul): „Noi de 15 ani jucăm cu aceiaşi jucători dar nu procedăm cum fac unii antrenori din acest eşalon, introducând jucători pe fals din eşaloanele superioare. Nu este pentru prima dată când ni se întâmplă acest lucru, dar nu are rost să încep cu exemplele, căci sunt destule. Dar astăzi s-a umplut paharul, nu am mai răbdat, și este pentru prima dată când am cerut conducerii să conteste o substituire de jucător, întrucât unul dintre spectatori l-a recunoscut şi ne-a spus numele acestuia, precum și echipa la care participă în Divizia D, mai precis Peciu Nou”. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: