Jocuri amicale: rezultate, marcatori

Sfârșit de săptămână cu câteva meciuri de verificare între grupări din ”fotbalul mic” timișean. Iată rezultatele, marcatorii și succinte detalii.

AS Arsenal Bucovăţ – CS Progresul Gătaia 1-7 (0-5).

Au marcat: Alin Mihali (min. 49), respectiv Mircea Şchiopu (min. 11, 35 şi 44), Adrian Făgeţan (min. 22, 39), Levente Parvany (min. 55) şi Iulian Verdeş (min. 79).

De menţionat că proaspăta promovată în liga a IV-a, Progresul, şi-a instalat un nou antrenor principal, Narcis Petre, după plecarea lui Adrian Bungău, care a preluat echipa din liga a V-a Flacăra Parţa. De notat şi rezolvarea în următoarele zile a transferului veteranului Mircea Şchiopu. Meciul s-a jucat sâmbătă la Bucovăţ de la ora 18.

AS Voinţa Şandra – AS Unirea Grabaţ 11-2 (3-0).  

Au marcat: Răzvan Banu – 3 goluri, Cosmin Işfănescu – 3 goluri, Florin Prisăcaru – două goluri, Vlad Hozan – două goluri şi Darius Fundiur, respectiv Nicolae Mutu – două goluri.

Pentru localnici este al șaptelea meci jucat în acestă perioadă de întrerupere forţată din cauza stărilor de isterie ale autorităților. Cinci victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere – aceasta, la primul joc, cu Timişul Şag. Iar remiza, 3-3, cu AS Dudeştii Noi, tot din liga a IV-a.

În această perioadă, conducerea clubului a rezolvat transferul a doi jucători: Răzvan Ungureanu (Turda) şi Marian Câmpan (Ciacova). Meciul s-a jucat duminică la Şandra de la ora 12.

AS Juventus Pişchia – AS FC Bazoşu Vechi 1-1 (0-0).

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 61, prin Cristian Toroni, din lovitură liberă de la 20 de metri, ca apoi gazdele să egaleze cu 10 minute înainte de final, când au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Sorin Novac. Gazdele au nimerit de două ori transversala în mitanul secund, prin noul jucător transferat în această vară, Dumitru Schinteie, de la ACS Carani. Meciul s-a jucat pe terenul din Pişchia de la ora 19.

AS Olimpia Darova – AS Olimpia Niţchdorf 7-1 (3-0).

Cele şapte goluri pentru gazde au fost marcate de patru jucători: Mişi Bejera – două goluri, Alex Voicu – 2, Ionel Pântea – 2 şi Abel Buciuta. Meciul s-a jucat astăzi la ora 19, pe terenul din Darova. Iar sâmbătă de la ora 10 echipa din Darova a jucat la Lugoj cu CSM din localitate şi a fost întrecută cu 10-0.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 13

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: