Jocuri amicale: rezultate, marcatori. Juventus învinge în Arad, mai multe remize

Fotbalul judeţean din Timiș a consemnat pentru a patra duminică la rând disputarea unor meciuri între formații din eșaloane inferioare, testări în speranța demarării campionatului, asta dacă va mai fi cazul și dacă nu cumva se va trece la modul online sau de masă, cu butoni.

Sâmbătă de la ora 11, la Şandra, pe terenul din localitate, gazdele au întâlnit echipa din liga a IV-a din Dudeştii Noi, încheind la egalitate… AS Voinţa Şandra  – AS Dudeştii Noi 3-3 (2-1). 

Au marcat: Răzvan Banu (min. 3), Alin Micu (min. 29) şi Cosmin Işfănescu (65), respectiv Sebastian Lobonea (min. 18, 60 şi 69).

Imagini ale bazei sportive din Șandra.

Iar astăzi de la ora 18 s-au jucat alte trei meciuri…

Cei din Pişchia s-au deplasat la Arad şi au jucat cu sportivii din Păuliş, reuşind o victorie la scor. CS Păulişana Păuliş – AS Juventus Pişchia 1-5 (1-1).

Au marcat: Ghiţă Orza (min. 42, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători Darius Viţan (min. 12), Gheorghe Jurj (min. 49), Raul Mariş (min. 65), Ionuţ Tudor (min. 79) şi Claudiu Fulga (min. 90).

De remarcat că unul dintre autorii celor cinci goluri a fost Raul Mariş, un junior de 15 ani cu un debut promiţător.

AS Olimpia Darova – AS Bacova 3-3 (1-2).

Au marcat: Adel Buciuta (min. 28) și Daniel Todercan (min. 3 şi 85), respectiv Flavius Cărţoabă (min. 30 şi 33, ambele din lovitură de la 11 metri) şi Marius Florea (min. 82).

Meciul a fost arbitrat de Bogdan Chiorpec, iar “observator” a fost Sorin Chiorpec. Duminica trecută, Olimpia a mai jucat un meci tot pe teren propriu, cedând în faţa celor de la Viitorul Ştiuca: 2-6.

AS Margina – CS Bega Belinţ 0-0. Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 32. În schimb oaspeţii au nimerit de două ori transversala, în minutele 39 şi 67.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: