Jocuri amicale: rezultate, marcatori. Trifu, 3 pentru Timișul, Sabău 4 pentru Flacăra

Alte meciuri de verificare au fost programate și la sfârșitul acestei săptămâni, în primul weekend din luna februarie, în plină perioadă de pregătiri de iarnă pentru formațiile din eșaloanele inferioare. Iată câteva rezultate și marcatori, cu succinte detalii…

Timişul Şag – AS FC Bazoşu Vechi 4-2 (1-0)

Un nou meci amical pentru liderul Diviziei D Timiş, disputat în această dimineaţă de la ora 11 pe terenul din Şag, în compania unei colege de eșalon, clasată pe locul şase la sfârşitul turului. După victoria cu 2-0 cu ACS Ghiroda, a urmat un nou succes tot la două goluri diferenţă, dar și cu goluri încasate de la adversari. Au punctat: Alexandru Vlăduţ (min. 22), Patrian Trifu (min. 60, 82 şi 88), respectiv Armin Schultz (min. 80) şi Eugen Pistriţu (min. 86).

Fiecare echipă a marcat de câte două ori în ultimele 10 minute ale întâlnirii.

Au jucat următoarele formaţii:

Timişul Şag: Burtic – Alin Roşu, Damian, Demian, Artimon, Costescu, Beloiescu, Butura, Denis Bud, Cosmin Bogdan, Vlăduţi.

Antrenor: Iulian Munteanu.

Au mai jucat: Gabriel Bud, Ciherean, Mărgineanţu, Baldovina, Trifu şi Racoceanu.

Bazoşu Vechi: Taciuc – Aniţaş, Bungău, Morman, Nedelcu, Dobre, Curea, Radu, Achimov, Pistriţu, Toroni.

Antrenorul Sorin Tomoş nu a putut fi prezent la meci, fiind în concediu la munte.

Au mai jucat: Buciuta, Schultz, Văcaru şi Gînju.

În alte partide amicale….

Luceafărul Oradea – ACS Dumbrăviţa 2-1 (1-1). Aflată în cantonamentul centralizat de 10 zile la Băile Felix, ocupanta locului secund în liga a IV-a, ACS Dumbrăviţa, a dat piept cu Luceafărul Oradea, din Liga a II-a. Meciul s-a disputat sâmbătă şi s-a încheiat cu victoria echipei bihorene, unicul gol pentru trupa lui Sorin Bălu fiind marcat de Dacian Bârză.

Camaro Fibiş – Avântul Periam 2-7. În meciul disputat sâmbătă la Fibiş pentru trupa lui Marius Stanache au marcat Adrian Neagoie – 2, Samuel Foghici – 2, Adrian Ciobănică, Ionuţ Ologu și Cătălin Filip – câte un gol.

Flacăra Parţa – Progresul Ciacova 6-2. Un alt joc amical s-a disputat astăzi de la ora 15 între liderul Seriei a II-a din ”Județ”, Flacăra Parţa, şi lanterna roşie din liga a IV-a, Progresul Ciacova. Echipa de eșalon inferior a învins cu un ”set la doi” prin golurile marcate de Gheorghe Sabău – 4, Daniel Alexin şi Andrei Aioanei. Echipa din Ciacova a rulat mai mulţi jucători care se află în probe, noul antrenor fiind Cosmin Goia, după reorganizarea clubului în această săptămână, cu Vasile Mureșan proaspăt învestit ca preşedinte de club. Pentru oaspeții din Ciacova cele două goluri au fost marcate de Flavius Ion şi Sebastian Secareş. Goia a apelat în total la nu mai puţin de 27 de jucători, mulţi dintre aceștia cooptați din ligile inferioare, pe lângă cei din efectivul care a terminat turul.

Tot astăzi s-a jucat și un triunghiular cu trei reprize a câte 45 de minute, pe terenul din Banloc, unde au participat Unirea din localitate și echipele din Partoş şi Soca. Gazdele pregătite de Teo Suciu au învins cu 3-0 în ambele jocuri. În primul meci au marcat Ionel Costan de două ori şi Ionuţ Semeniuc, iar în cel de-al doilea Semeniuc a reuşit o ”dublă” şi Costan un gol. În ultimul joc, Partoş a întrecut cu 2-0 echipa din Soca prin golurile marcate de Gabriel Gherman şi Denis Chifan.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: