Joia oaspeților în ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”, Pobeda înapoi în frunte: rezultate, marcatori + GALERIE FOTO CSU UVT – Peciu Nou 2-3

”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte” a ajuns în această seară la penultima testare dar apogeul grabei abia urmează a fi atins, doar 39 de ore și 15 minute despărțind încheierea meciurilor de joi de startul la matineu al testării finale de sâmbătă. Înaintea căreia a survenit o nouă schimbare de lider, Pobeda Star Bişnov revenind în frunte printr-un triumf în deplasare, unul dintre cele 3 ale serii, poziție din care va juca în weekend pe teren propriu pentru un loc în numele Timișului la barajul de promovare în Liga 3.

Căci după această a opta testare ”bulgarii” de la Pobeda Star Bişnov au acumulat 18 puncte, urmați pe locul secund de CSC Peciu Nou, învingători și aceștia în deplasare, deținători a 16 puncte, iar tot pe podium și de foștii fruntași din Comloşu Mare, cu 15 puncte după ce au pierdut acasă.

Cea de-a noua și ultima testare se va derula așadar sâmbăta de la ora 11: Pobeda Star Bişnov – Timişul Şag, Phoenix Buziaş – Avântul Topolovăţu Mare, CSC Peciu Nou – CS Comloşu Mare şi Unirea Sânnicolau Mare – CSU Universitatea de Vest din Timişoara. Iar CSC Dudeştii Noi și-a încheiat deja aparițiile, unică formație oaspete învinsă în această seară în care a fost rândul Unirii Sânnicolau Mare să stea.

CS Timișul Şag – CSC Dudeştii Noi 1-0 (1-0). 

A răsărit în sfârșit din nou soarele pentru gazde, palid însă cu o victorie abia la cea de-a opta testare, după ce primul succes îl repurta în testarea inaugurală. Iar unicul gol al meciului a fost marcat rapid, încă din minutul 3, de Aleksandar Radovan.

Meciurile cheie, implicându-le pe primele două clasate, au consemnat rezultate total opuse celor de alaltăieri. Astfel, liderul triumfător la Dudeștii Vechi a dat pe pere ceea ce lua marți pe mere… CS Comloşu Mare – CS Phoenix Buziaş 1-2 (1-1).

Fruntașa a fost detronată, chiar dacă Dacian Bîrză a deschis scorul în minutul 20, oaspeţii întorcând însă scorul prin golurile marcate de Mădălin Stancu în minutul 26 din lovitură de la 11 metri şi Brian Filimon (min. 55).  

Iar ”bulgarii” s-au reabilitat după eșecul acasă, desprinzându-se până la pauză pe terenul unei grupări fostă în ”Județ”: AS Avântul Topolovăţu Mare – ACS Pobeda Star Bişnov 2-3 (0-3).

Victorie conturată pentru vechiul și noul lider încă din prima repriză, când a marcat de trei ori prin Raul Boboiciov (min. 3), Valentin Grigore (min. 6) şi Rocky Tranculov (min. 29, din lovitură de la 11 metri). 

Daniel Gabără a redus din handicap în minutul 60 din lovitură liberă, iar Răzvan Dragomir în ultimul minut de joc, însă chiar și așa ”bulgarii” au trecut în frunte și dețin prima șansă de a juca meciurile de baraj pentru promovare în liga a treia. 

Și s-a mai jucat cu exact aceeași evoluție a scorului și CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CSC Peciu Nou 2-3 (0-3), prin care oaspeții au urcat pe locul 2.

Patrick Niţă (min. 47) și Alin Pîrjol (min. 79) au redus din diferență pentru ”studenți”, după ce Ifeany Anagor (min. 18) şi Alexandru Martinov (min. 33 şi 37) îi desprindeau pe vizitatori. Așadar goluri multe dar şi o nouă înfrângere pentru universitarii timişoreni.

În schimb jucătorul meciului a fost Alexandru Martinov, care spre final a fost și faultat în careu, oaspeţii ratând însă lovitură de la 11 metri în minutul 83, când Marius Matei a şutat în dreapta portarului, dar în… bară. Chiar și așa, victorie, vizitatorii sperând sâmbătă la o răsturnare de situație minune, care să-i cațere în frunte la potou.

Altfel, ambele echipe au suferit din minutul 32, când arbitrul Gaitin i-a eliminat pe Cristian Duţu şi Andrei Capstrîmb pentru lovire reciprocă, dar mai degrabă o ”smuceală” între cei doi.

Fotografiile din Ciarda Roșie…

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 1

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: