„Judeţ”, etapa a 17-a: rezultate, marcatori, echipe, declaraţii. Gelu de 10, Niţchidorf ţine în şah liderul la Făget şi-l detronează, Bazoş fruntaş în Seria 3

Campionatul Judeţean Timiş a continuat cu cea de-a doua rundă din retur, în care de exemplu liderul Seriei I, AS Gelu, a marcat de 6 ori până la pauză şi s-a impus acasă cu 10-0, dar pe de altă parte fruntaşa Seriei a III-a, din Făget, abia a egalat pe teren propriu după pauză din lovitură de la 11 metri, în faţa celor din Niţchidorf, care i-au detronat totuşi pe localnici din fotoliul liderului, în favoarea celor din Bazoş. Dar iată amănuntele, iar rezultatele tehnice şi clasamentele la zi pot fi lecturate pe coloana tradiţională a secţiunii Fotbal. Pe aceeaşi coloană, toate rezultatele din primele 4 eşaloane, inclusiv din play-off şi play-out în SuperLiga şi Liga 2, precum şi ierarhiile la zi şi programul viitor.

Lider de neoprit, AS Gelu continuă aşadar „defilarea” în Seria I din liga a V-a judeţeană, cei din Cărpiniş semnând o victorie la Biled, în vreme ce Bulgăruş, Valcani şi Dedy Mid Iecea Mare au reuşit remize cu goluri în deplasare la Lenauheim, Bobda respectiv Sânandrei.

Semnificativ, schimbare de lider în cea mai echilibrată întrecere la vârf, a Seriei a III-a, după ce localnicii din Făget nu au putut învinge pe Niţchidorf, încheind la egalitate. Altfel, la Sacoşu Turcesc cei de la Tormac s-au declarat nemulţumiţi de arbitraj, centralul acordând 18 cartonaşe galbene și două roşii. Iar Belinţ s-a „chinuit” acasă cu Autoliv Lugoj, doar 2-1… Mai pe larg, în continuare.

Seria I

În această serie AS Gelu conduce cu 48 de puncte, urmată de Tricoul 1 iunie Timișoara cu 31 de puncte, respectiv Voința Biled și Dacia Cărpiniș, cu același punctaj, 30, despărțite la golaveraj.

AS Gelu – AS Banatul Teremia Mare 10-0 (6-0).

Au marcat: Cristian Berbec 4 goluri, Alin Ușvat 3 goluri, Ionuț Ologu două goluri și Cosmin Ivănescu.

Mureșul Cenad – Tricoul 1 Iunie Timișoara 3-2 (1-1): Florin Vidican, Cosmin Radu și Paul Astaloș, respectiv Ionuț Prodan şi Valentin Calomfirescu.

Voinţa Biled – Dacia Cărpiniş 2-3 (1-1).

Gazdele au înscris în minutele 15 și 71, iar învingătorii prin Darius Olaru (min. 30), Marcov Bora (min. 51) şi Florin Călușaru (min. 60).

Voința Șandra – AS Chinejana Chinezul Satchinez 5-0 (4-0): Cosmin Tomescu două goluri – unul din lovitură de la 11 metri, Ovidiu Oancă, Adrian Uclea și Laurențiu Turcu, din lovitură de la 11 metri.

În minutul 60, Răzvan Harcău (de la gazde) a ratat o lovitură de la 11 metri.

Victorie la zero pentru gazde, după ce oaspeții au controlat legitimațiile și jucătorii care trebuiau să evolueze pe teren.

CS Unirea Sânnicolau Mare 2 – Plavii Delia Sânpetru Mare 5-1 (0-0).

Au marcat: Octavian Covaci două goluri, Flavius Tulcan două goluri și Amdrei Manoliu, respectiv Dragan Bataneaț.

AS Olimpia Lenauheim – Steaua Bulgăruș 3-3 (2-0).

Elevii pregătiți de Costel Teacă au reușit să întoarcă rezultatul dar în cele din urmă au încheiat la egalitate, prin golurile marcate de Dorel Lazăr (două) și Daniel Grigor.

*

Seria a II-a

Juventus Pișchia are 43 puncte, urmată de Unirea Cerneteaz cu 42 de puncte. Iar pe locul trei Electrica Timișoara 1929, cu 35 de puncte.

AS Juventus Pişchia – AS Unirea Uivar 4-2 (2-1).

Bogdan Inoveanu, cu două goluri, Claudiu Fulga și Alin Munteanu au marcat pentru liderul Juventus, care păstrează în continuare un punct avans față de ocupanta locului secund, Unirea Cerneteaz, nici aceasta nerenunţând însă deloc la luptă.

AS Unirea Cerneteaz – AS Petroman 3-2 (2-1).

Răzvan Leucă a reușit un hat-trick în minutele 24, 32 şi 83, respectiv Sabin Nae (min. 43, din lovitură de la 11 metri) şi Nicolae Buhai (min. 54).

Viitorul Ionel – CSC Dudeștii Noi 0-1 (0-0). 

După ce gazdele au câștigat în etapa trecută în deplasare la Iecea Mare, de această dată au cedat acasă în fața elevilor pregătiți de Călin Grek, prin golul marcat de Ghiță Bostan în minutul 26.

CS Timișul Șag 2 – ACS Viitorul Bencec 3-0 (1-0). 

Nași ai oaspeților sunt cei de la Șag, care au reușit din nou să-i învingă, prin golurile marcate de Răzvan Banu (min. 40, 79) și Marius Bolocan.

Pentru învingători au jucat următorii: Toma – Achampong, Buruia, Goia, Deian Ianoșev, Bercea, Costea, Banu, Ștefan, Palade, Buruiană.

Au mai intrat: Bolocan, Voicu, Ghinea, Gavrilescu și Anghel.

Electrica Timișoara 1921 – AS Utvin 6-0 (2-0): Pavel Olărescu două goluri, Costel Bucăș două goluri, Eduard Balint și Sebastian Sofran. Jocul s-a disputat pe terenul Electrica.

AS Unirea Banloc – ACS Galaxy Timişoara 5-2 (3-0).

Au marcat: Patrick Roszus, Alex Botorea, Andrei Aioanei, Adrian Semeniuc, Alin Guțu, respectiv Vlad Colareza, Ioan Gabor.

*

Seria a III-a

AS FC Bazoş este noul lider, cu 44 de puncte, urmat de CSC Belinț cu 43 de puncte. Iar pe locul trei, ex-liderul CSC Flacăra Făget cu 42 de puncte.

AS Meget Remetea Mare – AS FC Bazoş 0-4 (0-2).

Pentru noul lider au marcat Marius Tutunaru – două goluri, Cristian Radu si Eugen Pistrițu.

Managerul echipei, Flavius Buță, a folosit următorii jucători: Barbu – Aniţaş, Firuţ, Viţan, Bogdan Radu – Bungău, Cristian Radu, Vînătu, Pistrițu – Tutunaru, Paşcălău.

Au mai intrat: Burlacu, Militar, Tomoș, Nicolof. Pe bancă: Staicu și Flavius Buță.

Jocul s-a desfășurat pe terenul din localitatea Ianova.

CSC Flacăra Făget – ACS Nițchidorf 1-1 (0-1). 

Oaspeții au deschis scorul în minutul 10 prin antrenorul-jucător Raul Ițu, ca apoi golgheterul Mihai Rădac să transforme o lovitură de la 11 metri în minutul 55 și să salveze onoarea fostului lider, evitând o înfrângere pe teren propriu.

AS Recaș – Voința Iosifalău 6-0 (4-0).

Victorie la zero pentru elevii lui Sorin Micșa, prin golurile marcate de Traian Ciobanu – 3, Alexandru Banu – două şi Alex Mărgărita.

AS Progresul Vucova – AS Berini 1-5 (1-2): Răzvan Vișan (min. 35), respectiv Darius Jorj (min. 20), Nicolae Dragomirescu un hat-trick (min. 26, 60, 70) și Alexandru Luculesc (min. 80).

AS Viitorul Sacoșu Turcesc – AS Tormac 2-0 (1-0).

Căpitanul echipei, Cristian Todea (min. 2, din lovitură de la 11 metri) și Cosmin Rusu (min. 65) au înscris golurile victoriei.

Multe cartonașe acordate de arbitrul Gabriel Goloșie, 18 galbene și două roșii. Eliminaţi au fost Alin Faur (de la gazde; min. 75) şi Ruben Ursachi (oaspeți), pentru al doilea „galben”, primit după ce a spus „las-o”. Întreaga echipă a dedicat această victorie veteranului Cristian Todea, care a împlinit 50 de primăveri.

Autorul primului gol, sărbătoritul Cristian Todea, a spus: „A fost un meci de mare luptă și ambiții, ca de fiecare dată când jucăm cu ei. Au construit o echipă frumoasă și bună în această iarnă la Tormac, plus că au adus un antrenor de la Banatul. Sincer, eu la final i-am felicitat! Noi ne-am dorit mai mult victoria și am obținut-o pe deplin meritat. Eu nu am comentat niciodată arbitrajul, indiferent cum este – bun sau rău.”

În schimb o persoană din anturajul oaspeților a declarat: „O rușine ce s-a întâmplat astăzi la Sacoş, a fost un arbitraj de nota zero. Cum este posibil să arbitreze un asistent la centru, când el este tușier!?! A inventat un 11 metri la început şi a dat aiurea cartonaşe galbene…Am văzut că se lăuda pe reţelele de socializare că a dat 18 cartonaşe galbene şi două roşii, în loc să spună cum a arbitrat. Vom face un memoriu la AJF, dar nu cred că se va rezolva, tot lor le dă dreptate, că sunt una. Sincer, rar mi-a fost dat să văd un asemenea arbitraj.”

AS Bacova – CSC Boldur 3-2. Pentru învingători au marcat: Abi Şultz două goluri și Bogdan Marinescu din lovitură de la 11 metri.

*S-au jucat şi meciuri amicale, precum de exemplu CSC Peciu Nou – Partizan Diniaș 6-0 (4-0). Marcatori, Ioan Făndel două goluri, Marco Enciu două goluri, Denis Bud și Narcis Voroș.

Unirea Tomnatic 2 – Șoimii Pesac 2-2 (2-0): Raul Oros din lovitură de la 11 metri și Denis Chistrugă, respectiv Victor Toma și Levi Jarda.

Real Fibiș – Steaua Roșie Stanciova 2-6 (1-3). Pentru învingători pregătiți de Flavius Lazea au marcat Raul Hantea – 3 goluri, Cosmin Codrean, Daniel Mândrilă și Octavian Hau.

FK Radnicki Jasa (Serbia) – Inter Foeni 4-2 (2-1). Pentru timișeni au marcat: Alexandru Belteki și Alex Petrișor.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la „Judeţ”, etapa a 17-a: rezultate, marcatori, echipe, declaraţii. Gelu de 10, Niţchidorf ţine în şah liderul la Făget şi-l detronează, Bazoş fruntaş în Seria 3

  1. Adi spune:

    Așa supărați sunteți pe cei de la Giarmata Vii? Nu ați dat rezumatul nici în prima etapa cu Uivar, nici în a doua etapă cu Iecea din retur .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: