Juniori D din Bulgaria, Croația, Macedonia, Serbia, Slovenia și România la EuroCup Kids 2010, ținut de Juventus Timișoara pe ”Colterm”

Continuator al turneelor ”International Vest Liga” din anii 2014-2019, ”EuroCup Kids 2010” este la a doua ediție iar organizatorul ACS Juventus Timișoara anunță participarea echipelor de 2010 a 8 cluburi din 6 țări, și anume Bulgaria, Croația, Macedonia, Serbia, Slovenia și bineînțeles România la reuniunea internațională juvenilă din 21-22 mai, pe ”Colterm”. 

Se anunță la start juniori ai grupării NK Osijek (Croația) – club pe locul I în campionatul HNL, de la National Sofia (Bulgaria), NK Maribor (Slovenia) – grupare pe locul I în campionatul Prva, Akademija Krpan&Babic (Croația), specializată în copii și juniori și condusă de Marko Babic, fost jucător profesionist de fotbal, Vojvodina Novi Sad (Serbia), pe locul 5 în campionatul Super Liga, Akademija Pandev (Macedonia) – specializată în grupe de copii și juniori, respectiv de la CFR 1907 Cluj și ACS Juventus Timișoara, gazde. Juniorii D din generația 2010 ai cluburilor menționate vor juca în două grupe a câte 4 formații, urmând a avea loc 16 meciuri, toate la Baza Sportivă Colterm.

Evenimentul are parte de prezența consului onorific al Macedoniei de Nord la Timișoara, Pavel Ernest Dupta, care va decerna premiile.

Într-o pauză a turneului, sâmbătă între orele 13 și 14, organizatorii și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș vor pune în scenă un antrenament cu 15 copii aflați sub tutela DGASPCT. Antrenorii ACS FC Juventus Timișoara, calificați și licențiați, vor desfășura un antrenament cu acești copii, pentru a-i introduce și familiariza cu fotbalul competițional, dar și cu speranța descoperirii unor noi talente, respectiv integrarea acestora. La sfârșitul acțiunii, fiecare din cei 15 copii va primi din partea clubului un echipament complet, o minge, o medalie și o diplomă de participare.

Turneul ”Eurocup Kids 2010” este un proiect sportiv realizat prin programul “Orașul în mișcare” cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, finanțat prin Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Din partea organizatorilor, afișul turneului și programul detaliat.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: