LPS Banatul şi ACS Poli, la scor în Arad, la „Trofeul Gheorghe Ene” şi „Trofeul Gheorghe Ola”

Două cluburi timişorene, şi anume ACS Poli şi LPS Banatul, participă începînd de astăzi la Arad la faza semifinală, Zona 7, a întrecerilor de minifotbal rezervate copiilor din generaţiile 2003 şi 2004 incluse în calendarul competiţional al FRF, dotate cu „Trofeul Gheorghe Ola” respectiv „Trofeul Gheorghe Ene”.

LPS Banatul, antrenată de Claudiu Arba, a obţinut calificarea pentru Zona 7 a „Trofeului Gheorghe Ene”, timişorenii jucînd astăzi, într-una dintre cele două grupe triunghiulare din sala Victoria din Arad, cu CS FC Hunedoara, de la ora 12, iar cu FC Municipal 2012 Reşiţa de la ora 18.

„Liceul” a dispus la amiază cu 7-0 (6-0) de hunedoreni, prin reuşitele lui Grancea, autor a două goluri, Bacoş, tot cu două, Ilinca, Bulza şi Ticuş, fiecare cu cîte un gol.

Profesorul Arba a început partida cu Doboşan – Vlad, Ilinca, Bulza, Grancea, Bacoş şi i-a introdus pe ceilalţi copii convocaţi pentru Zona 7, Rusu, Filip, Uşurelu, Andreica, Bălace şi Ticuş, pe parcursul disputei cu reprize a cîte 20 de minute. „Copiii noştri de 2004 au reuşit un meci foarte bun, pe care dorim să-l repetăm seara, contra Reşiţei. Şi părinţii sunt prezenţi iar în cazul calificării pentru finala de sîmbătă de la ora 10, atunci rămînem în Arad, într-un minicantonament, cu o ieşire mîine în oraş dar să şi încercăm să intrăm în sală, la un antrenament”, a spus Claudiu Arba.

Ca o adăugire, LPS Banatul s-a impus şi seara, cu 6-0, în dauna reşiţenilor, calificîndu-se aşadar pentru finala de sîmbătă de la ora 10. Miza, un loc în turneul final.

Cîştigătoarele celor 8 zone ale tradiţionalei întreceri dotate cu „Trofeul Gheorghe Ene” se vor califica pentru turneul final de săptămîna viitoare.

***

Pentru „Trofeul Gheorghe Ola”, rezervat copiilor născuţi după 1 ianuarie 2003, Timişoara este reprezentată de cîştigătoarea fazei locale, ACS Poli, şi care va încerca tot sîmbătă, cu ocazia finalei zonale de la Arad, să se califice între cele mai bune 8 formaţii din ţară, urmînd ca meciurile decisive pentru acontarea trofeului să aibă loc în perioada 11-13 decembrie la Târlungeni, lîngă Braşov, unde vor mai participa LPS Vaslui, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, Petrolul Ploieşti, Sportul Studenţesc, ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, Pandurii Târgu Jiu şi CFR Cluj.

ACS Poli, antrenată de Iulian Prodana şi aliniind copii de 2003 şi mai mici la „Trofeul Gheorghe Ola”, disputat tot în sala polivalentă „Victoria” din Arad, a jucat astăzi, de la ora 9, într-un prim meci al grupei triunghiulare, cu ACS Kids Sport Turnu Severin, de care a trecut cu 6-0 (5-0), prin golurile lui Kuhn (2), Tymoş, Sandu, Contescu şi Aboud.

Alb-negrii joacă pentru un loc în finala zonalului, ce va avea loc sîmbătă la ora 9, cu copii „Juniors” din Petroşani, duel după care va avea loc derby-ul celeilalte grupe triunghiulare de la Arad, între gazda CS Atletico şi Şcoala de Fotbal Gică Popescu, dintre care se va alege cel mai probabil adversara timişorenilor, peste două zile.

Prodana i-a utilizat pe Ciobanu (Buju) – Gaşpar, Icma (Maroccolo), Tymoş (Sandu), Aboud (Trif), Kuhn (Contescu), fundaşul central Gaşpar evoluînd pe durata întregii partide de 2×20 minute.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: