Juniori viola trec amical de vicecampioana de toamnă a Diviziei D Timiş (FOTO)

Cuplajul fotbalistic de pe terenul artificial al Bazei II – UPT a fost completat miercuri după-amiază de întâlnirea între juniori ai divizionarei „C” SSU Politehnica şi vicecampionii de toamnă ai Diviziei D Timiş, alb-violeţii răsturnând scorul până la mijlocul reprizei a II-a şi înscriind golul victoriei în ultimul sfert de oră.

SSU Politehnica U17-18 – CS Timişul Şag 4-3 (1-2) seniorii alb-violeţilor cedau oaspeţilor „universitari” din Alba Iuliaîn continuarea cuplajului pe „sintetic” în care .

Sebastian Avramescu a egalat pentru juniori în minutul 22, iar ex-polistul Carol Taub şi-a înscris un autogol cu care „violeţii” au egalat din nou şi-n minutul 47, Dragoş Macovei preluând conducerea pentru gazde în minutul 66, la fel şi Mircea Andrei, aducându-le victoria în minutul 78, după ce veteranul ex-alb-violet Octavian Drăghici a marcat de fiecare dată pentru divizionarii „D”, în minutele 5, 37 şi 69, în ultimul caz, din lovitură de la 11 metri.

După înfrângerea divizionarilor „C” ai Politehnicii, o victorie a juniorilor clubului, pregătiţi de Cristian Petcu şi Vlad Bura, la finele unui joc chiar frumos, practicat cu mare ambiţie şi determinare de către alb-violeţi, care si-au apropiat un succes meritat.

Noi generaţii au dat o replică pe măsură unora cu ani buni de fotbal în spate inclusiv în alb-violetul polist, Timişul conturându-se a fi un refugiu al unor foşti componenţi ai celor de pe „Ştiinţa”, dar şi tinzând a copia modelul Peciului Nou din primăvara trecută, când alb-verzii se axau pe jucători rutinaţi. 

Vicecampioana de toamnă din liga a patra judeţeană n-a contat pe „sintetic” pe Marius Semeniuc, Muscă, Gălan, Ropotă şi Grigoriu, divizionarii „D” continuând seria amicalelor fără victorie, după eşecul de la Reşiţa cu 4-0 şi remizele cu Voinţa Lupac (0-0) respectiv Gloria Moşniţa Nouă (2-2). 

Vom reveni în timp util cu programul din weekend al meciurilor amicale. În cea de-a doua seară a manşei I a optimilor UEFA Champions League, Lazio – Bayern 1-0 (Immobile 68 penalty; eliminat, Upamecano, de la bavarezi, în minutul 67) şi PSG – Real Sociedad 2-0 (0-0: Mbappe 58, Barcola 70).

Au jucat formaţiile:

SSU Politehnica: Pop – Miclăuş, Tătaru, Bologa, Tommaso, Adam, Matei, Boariu, Macovei, Avramescu, Erceanu.

Au mai intrat: Enăşescu, Goia, Fazecaş, Luca, Şteţa, Mihăescu, Mircea, Sîrbu, Buzata şi Traia.

Antrenori Cristian Petcu şi Vlad Bura.

CS Timişul Şag: Iovicin – Ovidiu Semeniuc, Briciu, Podină, Taub, Munteanu, Zaluschi, Făgărăşanu, Şiel, Drăghici, Petruş.

Au mai intrat: Bota, Lungu, Gologan, Bîrză, Iovanovici.

 Antrenori: Srghian Luchin şi Ciprian Palade.

A arbitrat: Vărzan – Botaş şi Cioară.

Fotografii.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: