Poli, juniori B: frînată spre zonal de cooptarea lui Bocşan la A

Au asistat la succesul colegilor mai mari, juniorii A, care s-au calificat miercuri în semifinalele Campionatului Naţional, şi apoi au luat calea Cetăţii Marii Uniri… Juniorii B polişti poartă astăzi cu ei, în drum spre Alba Iulia, speranţele de a bisa reuşita juniorilor A şi de a se regăsi, începînd de luni, în careul semifinal al categoriei ´95-´96. Şi au avut de aşteptat pentru a-l prelua şi pe colegul lor Cristian Bocşan, fundaş central care a fost utilizat în duelul Poli juniori A – U Cluj juniori A, 2-0, folosit fiind la dispoziţia conducerii poliste, în ideea de a fi monitorizat cu această ocazie…

Fără partenerul său defensiv, Todorov, accidentat de luni bune, ca şi Daniel Crăciunesc, indisponibil în 2012, cărora li s-au adăugat în infirmerie Oberşterescu şi Iaji, care a suferit o fractură la mînă, juniorii B pregătiţi de Cristian Contescu vor evolua la Alba Iulia joi de la ora 16, cu gazda patrulaterului zonal, apoi sîmbătă de la ora 16, cu U Cluj, şi finalmente luni de la ora 9, cu Pandurii Târgu Jiu, miza fiind cîştigarea primului loc în Grupa D, unicul calificant în turneul semifinal.

Cristian Bocşan şi-a făcut miercuri datoria pentru juniorii A, în decisivul 2-0 cu U Cluj, şi va reintra pentru "B" abia sîmbătă, tot cu... U Cluj, nu la debutul de mîine în zonal, cu gazda Unirea

Aşadar poliştii nu vor avea parte în primul lor joc nici de prestanţa fundaşului central Bocşan, care va intra în focuri abia sîmbătă, contra alb-negrilor Clujului, după ce a evoluat pentru juniorii „mari”, miercuri, la Timişoara, într-o decizie discutabilă a conducerii grupării poliste. Pe de-o parte, i se recunoaşte progresul şi valoarea, care l-au elevat deja în primul 11 al juniorilor A, peste categoria sa de vîrstă, ceea ce îi serveşte la dobîndirea unei mai rapide şi mai mari experienţe, însă pe de altă parte complică planurile delegaţiei juniorilor B, căreia în mod cert nu i-ar fi lipsit la debutul de joi după-amiază, contra Unirii.

Iar la antrenamentul de miercuri dimineaţă, pe terenul sintetic polist, alb-violeţii şi-au reglat în cele din urmă şi tirul execuţiilor de la 11 metri, dat fiind că regulamentul stipulează trecerea la lovituri de departajare în cazul jocurilor încheiate la egalitate.

Poli, juniori B: Gârlea, Constantinescu – Moja, Kiss, Kovacs, Stoica, Bocşan, Torok, Gligorovici – Scheau, Cristi Crăciunesc, Balaure, Dalea, Nicoară – Rotariu, Bărbuţ, Sturza, Stoichescu.

„În mod sigur sunt foarte valoroşi, dacă au ajuns pînă aici, şi va fi un turneu foarte dificil, în contextul în care disputăm 3 jocuri într-o perioadă de 5 zile, cu timpul de refacere foarte scurt. Lotul în plan valoric trebuie să fie foarte echilibrat, pentru că inevitabil vor apărea înlocuiri”, ne-a spus antrenorul Cristian Contescu înaintea participării la zonalul de la Alba Iulia.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Poli, juniori B: frînată spre zonal de cooptarea lui Bocşan la A

  1. nae catavencu spune:

    da! dupa cum era si de asteptat, nu a putut mihaita sa stea mult timp fara sa ,,pupe,, vartos in dos,lingau din fire uita ca echipa a ajuns aici si fara aportul celor doi,,doar FOALE stiie de ce? Dar sa lasam,, lingaul,,cu linsul si sa uram multa multa bafta si juniorilor B in speranta unei calificari.

  2. muc spune:

    Din pacate pentru juniorii B, Bocsanu nu a facut deplasarea la Alba Iulia cu echipa si nici nu va veni ,el urmind a juca la Buftea semifinala contra celor de la Chindia.Pacat,dar le dorim multa multa bafta!!!!!!!!!!!!1

  3. nae catavencu spune:

    NESIMTIRE de organizatori,juniorii lui poli joaca 2meciuri de la ora 14 si unul de la ora 9 ,oare cei care au programat jocurile s-au ,,orientat special,,pt.ca poli sa nu joace si ei cumva de la ora 18??????.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: