Juniorii C ai lui Sorin Vlaicu, ACS Poli Timișoara, la debut în zonal, pe Gloria CSȘ, contra gazdei Atletico Arad

Unii încheie astăzi conturile, juniorii A de la ACS Poli Timișoara avînd ultimul joc în turneul semifinal-zonal de la Piatra Neamț, iar alții sunt la start, juniorii C, antrenați de Sorin Vlaicu, debutînd la Arad, în Zona 8, una tare, împotriva lui CFR Cluj și a gazdei CS Atletico, și țintind calificarea între cele mai bune 10 grupări din țară, la semifinalele din 18-23 iunie.

Sorin Vlaicu şi elevii săi

 

Turneul de 6 echipe împărțite în două grupe, al Zonei 8, a început deja ieri pe terenul arădean Motorul, în Grupa A FC Municipal 2012 Reșița trecînd cu 4-1 de AS Sportul Sebeș, iar în Grupa B, cea a timișorenilor, Atletico Arad dispunînd de juniorii C clujeni de la CFR cu 2-0.

Astăzi, de-această dată pe terenul arădean Gloria CSȘ, juniorii C de la ACS Poli vor da piept arădenilor, de la ora 18, după jocul dintre reșițeni și CNS Cetate Deva.

Ulterior, mîine seară la 6, juniorii de 1998-1999 ai alb-negrilor Timișoarei o vor întîlni pe CFR Cluj, meci după care se va cunoaște echipa calificată în finala de sîmbătă de la ora 10, în compania cîștigătoarei ”triunghiularului” Grupei A.

Evident, nu doar prin prisma numelor cluburilor implicate în Zona 8, grupa timișorenilor este mai puternică decît cea a reșițenilor.

Iar doar o victorie sîmbătă le-ar mai conferi cîștigătorilor alte minim 4 meciuri în faza semifinală din 18-23 iunie, reunind învingătoarele din zonele 6-10, de la Târlungeni, unde este repartizată și Steaua, respectiv Craiova, Târgu Mureș, Zalău și, bineînțeles, Arad. Ziua de 29 iunie este cea a finalei Campionatului Național de juniori C, la Mogoșoaia.

Dar iată lotul deplasat de Sorin Vlaicu la Arad, începînd cu portarii Robert Mîndrea (născut în 1998; cu convocări la selecționatele de juniori), Mario Contra (n. 1999), continuînd cu fundașii Raul Cochintu (1999), Harald Fridrich (1998; cu selecții), Radu Motreanu (1998; cu selecții), Alexandru Lazăr (1998), Cristian Podină (1999), Ciprian Sturz (1998), și încheind cu mijlocașii și atacanții: Eduard Codrean (1998), Alexandru Dincă (1998), Vlad Dragomir (1999), Sebastian Istrate (1998), Marius Marin (1998), Lucian Oprea (1998), Andrei Popa (1998), Sinisa Sporin (1998), Damir Totic (1998; cu selecții) și Andrei Mezin (1999).

Unii dintre juniorii C au evoluat în acest an în Campionatul Național de juniori B, Seria 6, atît în retur cît și în play-off, iar cei din generația 1999 au participat la ”Cupa Regiunilor”, competiție organizată de FRF la nivelul județean și ulterior interjudețean, cu un patrulater final adjudecat de selecționata reunită a Olteniei și Banatului, sub supervizarea profesorului Ciprian Urican, în dauna celor din București, respectiv Moldova și Ardeal.

Unii dintre respectivii selecționați vor fi convocați în vederea alcătuirii lotului de 1999 al României.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: