Juniorii desprind Atletico după pauză: 4-2 (2-2) cu CFR în ”Promoție”: echipe + FOTO

Sezonul de primăvară a început nițel mai târziu în seria a III-a ”Municipală” a campionatului ligii a VI-a de ”Promoție”, cea de-a doua rundă din retur demarând la începutul săptămânii și continuând pe parcurs.

S-a jucat așadar zilele trecute nu doar la nivelul eșalonului 4, Divizia D Timiș, ci și pe palierul celei de-a șasea divizii, în ”Promoție” Timiș, mai exact în Seria a III-a, ”Municipală”. 

Etapa a început cu două meciuri jucate luni, și anume CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3 – FC Auto 1-0 (0-0), unicul gol fiind marcat tocmai în minutul 90 de Raul Roşuţ, respectiv Srbianca Giuchici – ASU Politehnica 7-1.

Şi a continuat miercuri de la ora 17 cu partida ACS Atletico Timişoara – CSF CFR 1933 Timişoara 4-2 (2-2), gazdele desprinzându-se după pauză.

Popescu a deschis scorul pentru Atletico în minutul 9, după care Denis Bronz a răsturnat scorul până la pauză cu o ”dublă” pentru ceferiști în minutele 25 şi 38, Bungău egalând în favoarea gazdelor în minutul 44, din lovitură de la 11 metri: 2-2.

Dacă prima repriză a fost cu răsturnări de situație, de la 1-0 la 1-2, apoi la 2-2, în schimb cea de-a doua a aparținut lui Atletico, doi juniori introduși în joc pe parcurs aducând victoria gazdelor, și anume Milan Moiș, marcator în minutul 60, şi Cristian Bejeriţa, în minutul 80, pentru 4-2.

Au jucat următoarele formaţii:

Atletico: Dăbâcă – Dancia, Luţă, Chiriac, Popescu, Buzatu, Rada, Gazibara, Brândaş, Bungău, Mihalka.

Antrenor: Cristian Dancia.

Au mai jucat: Bejeriţa, Moiș, Ciocârlan.

CSF CFR 1933: Gruia – Asaftei, Medeleanu, Lemnaru, Teodorescu, Nica, Craiovan, Banci, Derbac, Lăzău, Bronz.

Antrenor: Alex Apostol. 

Au mai jucat: Bodea, Redzerpovic, Matei, Toth, Maior.

Iar ultimul joc al rundei se va disputa vineri de la ora 17: Timişul Urseni – AS Roma Florin Pădurean.

Ultimele rezultate din ligile a IV-a, a V-a și a VI-a, precum și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi ale secțiunii Fotbal.

Fotografiile

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: