Juniorii lui ACS Poli Timișoara, goluri pentru 3 selecționate naționale

Juniorii divizionarei B alb-negru ACS Poli Timișoara au scururat marți plasele pentru 3 selecționate ale României, în jocuri de verificare, aducând soarele după o săptămână precedentă în care seniorii clubului au pierdut de două ori, fiind inclusiv eliminați din Cupa României, iar fotbalul la nivel de echipe reprezentative a fost scuturat de înfrângerea cu 8-0 înregistrată de România U21 în preliminariile Campionatului European, în Germania.

Vlad Dragomir: ACS Poli Timişoara & România U16

Silviu Balaure a marcat pentru naționala sub 19 ani a României în amicalul de marți cu Luxemburg, câștigat cu 1-0, printr-un șut din afara careului, completând astfel reușitele altor timișoreni convocați la selecționatele juvenile, și anume Dragomir și Mezin, la naționala sub 16 ani, respectiv Fridrich, la U17.

Trei juniori de la ACS Poli au evoluat marți în victoria cu 2-1 a naționalei sub 16 ani a României într-un joc amical disputat la Motru contra selecționatei similare a Serbiei, iar căpitanul ”tricolorilor”, mijlocașul Vlad Dragomir, a deschis scorul în minutul 37, atacantul Andrei Mezin, surprinzător preluat în acest început de campionat de liga a IV-a de AS Murani, majorându-l în minutul 64, imediat după ce era introdus în teren. Și compartimentul defensiv al naționalei sub 16 ani a avut un sol de pe Bega, în persoana lui Cristian Podină. Revanșa contra Serbiei va avea loc mâine, la Drobeta Turnu Severin.

Și fundașul Harald Fridrich a înscris golul naţionalei sub 17 ani a României, învinsă marți într-un joc de verificare, 1-3 în revanșa cu Republica Moldova, colegul său de club Radu Motreanu fiind integralist iar Sebastian Velcotă intrând pe teren în minutul 73. Inițial, în primul joc amical disputat la Mogoșoaia în compania vecinilor moldoveni, încheiat cu o remiză albă, fundașul dreapta Radu Motreanu a fost căpitanul echipei, jucând la mijloc, iar fundașul stânga Harald Fridrich și atacantul Sebastian Velcotă au figurat la rândul lor în 11-le de start.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: