Juniorii U14 alb-violeţi, în finala Braşov Junior´s Cup

Este vorba despre abia prima participare la o competiţie juvenilă de la trecerea Centrului de copii şi juniori sub aripa lui ACS Poli Timişoara, şi iată că grupa de sub 14 ani, pregătită de Antonio Foale, este în pragul disputării finalei Braşov Junior´s Cup la categoria sa de vîrstă, după 5 victorii pe linie în ultimele 4 zile, răstimp în care şi echipa U9 a clubului şi-a trecut în cont 4 succese din 7 jocuri disputate sub Tâmpa, urmînd a lupta mîine pentru locul 5.

Aşadar Antonio Foale şi-a ghidat proaspeţii juniori C spre finala celei de-a patra ediţii a celui mai mare turneu internaţional pentru copii şi juniori găzduit în România, după cum ţin capul de afiş organizatorii braşoveni, ce propun an de an şi o întrecere hibernală indoor, alb-violeţii dispunînd luni atît de CSCT Buiucani, cu 8-0, în sferturile de finală, cît şi de FC Benţa, în semifinale, cu 4-2. În prealabil, echipa U14 aliniată de timişoreni trecea cu acelaşi scor, 4-0, atît de FCM Târgu Mureş cît şi de Phoenix Alexandria şi Luceafărul Craiova, în disputele de vineri, sîmbătă şi duminică.

Veşti bune şi dinspre echipa sub 9 ani a alb-violeţilor, antrenată de Iulian Prodana, şi care, evoluînd la minifotbal, a avut parte de mai multe meciuri în turneul braşovean, în cele din urmă avînd de jucat pentru locul 5 cu CS ABC Craiova, prima sa adversară în competiţie, vineri, cînd o întrecea cu 2-1.

În rest, copiii Timişoarei s-au impus sîmbătă, 3-0 cu una dintre garniturile Şcolii Dani Coman Piteşti respectiv 2-1 cu FC Benţa, au cedat duminică, 0-6 cu ACS Tâmpa şi 0-1 cu Junior Galaţi, şi s-au împărţit între eşecuri şi victorii luni, 2-4 cu ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş şi 1-0 cu FC Braşov.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: