Juniorul Semenea, egalare pentru Mama Mia la Arad

Semenea, un mijlocaş născut în 1995 cooptat în această iarnă din echipa de juniori B a LPS Banatul Timişoara, a egalat printr-un stîng din voleu de la 16 metri în minutul 50 al jocului amical Gloria CTP Arad – Mama Mia Becichierecu Mic, stabilind scorul final, 1-1, al unui duel între „lanterna roşie” din C5 şi nişte timişeni clasaţi şi ei pe un loc retrogradant în serie (13) înaintea returului.

„Suntem îngheţaţi”, a admis Sorin Bălu, antrenor principal al divizionarei C timişene, după meciul disputat la începutul după-amiezii de marţi pe terenul arădean Şega, explicînd că echipei sale nu i-a mers mai bine decît la precedenta partidă de verificare, adjudecată cu 3-2 la Poli II, de vineri după-amiază, „din două motive, şi anume pentru că n-am învins iar terenul a fost acoperit pe toată suprafaţa sa de un strat destul de mare de zăpadă. Dar sunt foarte mulţumit că am fost preocupaţi de joc şi că n-am pierdut, reuşind un perfect antrenament din punct de vedere fizic”.

Deşi meciul s-a disputat pe un teren sintetic, n-a mai fost cazul suprafeţei deszăpezite de pe gazonul similar al poliştilor, ca la meciul de vineri, zăpada ajungînd pe alocuri „aproape de genunchi, peste glezne cu mult, şi nici măcar fină, ci cu urme”. Juniorul Semenea, introdus la pauză, a reacţionat aşadar prompt la golul gazdelor, marcat din lovitură liberă, în minutul 45. „Cred că meritam victoria şi m-a interesat şi rezultatul, pentru că – sincer – îmi doresc viictorii şi în pregătiri”, a mai spus Bălu, care după succesul de vineri a convocat şedinţe de pregătire sîmbătă şi luni, în continuare divizionara C pregătindu-se zi de zi pînă la următorul joc amical, de sîmbătă, la Lugoj, de la ora 11.

Telescu, promovat din D, a ajuns în... B

Fundaşul central Telescu a intrat şi el după pauză în amicalul de la Arad, oraş în care promova în iunie 2011 cu Flacăra Făget, în C. De-atunci a trecut o toamnă şi pe la Victoria Brăneşti...

Bălu, secondat la Mama Mia de Narcis Petre, a început jocul cu Culda – Ştefanovici, Zurbagiu, Hecsko, Burduhos – Radu, Glava, Scînteie, Dragodan – Jilcu şi Hodiş, iar la reluare a continuat cu Culda – Zurbagiu (65, Ştefanovici), Telescu, Hecsko, Radu (65, Burduhos) – Semenea, Glava (65, Scînteie), Luţă, Centea – Jilcu şi Dragodan (65, Hodiş).

N-au fost convocaţi portarul Filip, aflat într-un cantonament de schi în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Bîldea – uşor accidentat, Buda – învoit, respectiv Situwe.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: