Juventus învinge în Aradul vecin, arbitrii timişeni nu se înghesuie la testarea fizică

O campioană de serie a ediţiei trecute în liga a V-a judeţeană Timiş, Juventus Pişchia, a învins pe terenul arădenilor o divizionară „D” din vecini, iar arbitrii au fost convocaţi la testarea fizică dar nici jumătate n-au răspuns prezent. 

Amicalul Victoria Zăbrani – Juventus Pişchia s-a încheiat 2-3 (1-2) prin golurile marcate de Stelian Argatu, Alexandru Simina şi Emy Ardelean.

Meci de verificare din pregătirile estivale jucat pe terenul foarte bun din Zăbrani, unde dubla campioană la zi a Seriei a II-a din liga a cincea a învins o grupare din eşalonul patru în judeţul Arad.

Antrenorii Richard Meleşcanu şi Nicolae Crişan au folosit următorii jucători: Bout Adrian, Martin Cristian, Glişa Ştefan, Glişa Flavius, Aenăchioaie Mihai Duţu, Cărare Silviu, Boros Eduard, Simina Alexandru, Ardelean Emy, Faimoc Cristian, Bolborea Ionuţ, Mariş Raul, Gaidoş Alex, Argatu Stelian, Argatu Alexandru, Dumitru Alexandru, Jurj Gică, Mariş Mircea şi Fulga Claudiu.

Următorul meci amical al Juventusului este duminică la Pişchia, cu juniorii sub 19 de ani de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Ar fi fost de fapt o primă partidă oficială în noul campionat al Diviziei D Timiş, care începe sâmbătă, însă clubul din Pişchia a declinat şi vara aceasta, precum în 2022, dreptul adjudecat pe teren de a juca în eşalonul 4.

Tot ieri a avut loc şi testarea fizică a arbitrilor din eşaloanele inferioare, desfăşurată pe stadionul „Dan Păltinişanu” în prezenţa noului preşedinte al CJA Timiş, Zaharie Ciev, înlocuitor al lui Nicolae Grigorescu, care şi-a dat demisia din motive de sănătate.

Iar testarea teoretică a avut loc la Universitatea de Vest, chiar dacă a fost programată la Liceul cu Program Sportiv Banatul, din comisie făcând parte Iulian Spătaru – secretar, Cătălin Botaş vicepreşedinte şi membrii Daniel Vărzan, Patrick Sandu şi Dan George Roman.

Însă, din totalul celor 113 arbitri s-au prezentat numai 42, de menţionat fiind aspectul că preşedintele AJF Timiş a asistat la testarea fizică. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: