Juventus Timișoara, locul 2 sub Tâmpa la U11, la Enjoy Sports Winter Cup

Una dintre cele două garnituri ale generației de 2007 aliniate la sfârșitul săptămânii trecute de Juventus Timișoara la startul ediției din acest an a tradiționalului turneu internațional juvenil Enjoy Sports Winter Cup a jucat finala grupei de vârstă, încheind a doua din 28 de echipe în întrecere, în vreme ce colegii de club au sfârșit pe un meritoriu loc 6.

Juventus Timișoara, medaliată cu argint la Brașov la U11

Mare desfășurare de forțe în ediția din acest început de februarie a competiției internaționale sub 11 ani de sub Tâmpa, cu nu mai puțin de 28 de meciuri jucate în ziua inaugurală, alte 34 în cea de-a doua zi și încă 20 în cea finală, printre principalele protagoniste ale unei competiții reunind la start și grupări diferite din Kiev sau Odessa numărându-se și Juventus precum și Colterm, reprezentante ale clubului de copii și juniori din Calea Șagului.

Numeroase au fost reprezentantele Bucureștiului, de exemplu Benfica, Cosmo, Dinamo sau FCSB, dar și ale gazdei Brașov, printre care și Celta, formații vizitatoare provenind și din Chiajna, Câmpulung, Constanța, Deva, Galați, Mangalia, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Ploiești, Sfântu Gheorghe ori Suceava.

Două au fost însă finalistele din sala ”Dumitru Popescu Colibași”, LPS Suceava câștigând întrecerea cu 4-1 în ultimul act în dauna lui Juventus Timișoara, după ce juniorii E din nord-est se calificau în meciul cu trofeul pe masă tot printr-un 4-1, cu Concordia, pe când bănățenii grație unui 2-0 cu una dintre garniturile lui FCSB. Colterm Timișoara, cealaltă echipă a clubului de pe Bega, a pierdut întâlnirea finală pentru locul 5 cu 1-4, cu DJUSSH Odessa, după ce din sferturi Juventus se califica printr-un 7-2 cu colegii de club de la Colterm.

Formațiile timișorene Juventus și Colterm, îndrumate de Nicu Butnărașu, au jucat câte două meciuri pe zi, în total câte 6 în ansamblul competiției de 2007.

64 de partide au fost programate și în întrecerea generației de 2009, câștigată de Celta Brașov printr-un 1-0 în finala cu Stars Brăila, ”bronzul” la categoria U9 fiind cucerit de Petrolul 95 Ploiești, 2-1 cu Academia Luceafărul Cluj în finala mică.

Concursurile la cele două grupe de vârstă au reprezentat doar primul sfert al ediției din acest an a tradiționalului turneu internațional juvenil Enjoy Sports Winter Cup, găzduit la Brașov, unde în următoarele 3 sfârșituri de săptămână se vor derula întrecerile altor ani, după cum urmează: (9-11 februarie) la categoria U7 – 2011; categoria U8 – 2010; categoria U10 – 2008; (16-18 februarie) categoria U12 – 2006 – sub deviza ”Let’s Teach Football to Our Children”; (23-25 februarie) categoria Juniori C (2003-2004) și categoria 2005 – U13 – ”Let’s Teach Football to Our Children”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: