La un pas de fericire: UTA – FCSB 1-1 (1-0)

Oricând, o partidă între UTA și FCSB trezește un mare interes și o mare dorință a arădenilor de a se impune. Spre lauda lor, alb-roșii au dovedit aseară că formează o echipă care poate juca de la egal la egal cu orice adversar din campionatul nostru. Gazdele au arătat o mare determinare și toți componenții echipei au muncit mult, lipsindu-le foarte puțin să obțină o victorie meritată.

De cealaltă parte, FCSB a părut o echipă resemnată, care nu și-a revenit din șocul eliminării din preliminariile cupelor europene. Ne-am obișnuit deja cu schimbările dinaintea pauzei dictate prin telefon, dar când efectuezi 4 înlocuiri în prima repriză înseamnă că nu ai alcătuit corect echipa de start.

Partida a început sub semnul echilibrului, fiind suficient un moment de inspirație a olandezului Ubbink, care a reușit un gol frumos, chiar dacă Straton și Cristea au greșit. FCSB nu a ieșit în evidență cu nici o fază deosebită. Introducerea lui Florinel Coman a mai revitalizat atacul, dar Florin Iacob s-a remarcat cu două intervenții de mare eficiență.

În repriza secundă atacurile au alternat la ambele porți și, când toată lumea aștepta finalul partidei, Ianis Stoica a profitat de o ezitare a defensivei arădenilor și a egalat cu un șut la colț.

Cu toate că nu au obținut victoria, utiștii merită aprecieri pentru modul în care au abordat această partidă.

De această dată Radu Petrescu a arbitrat corect, chiar dacă jocul nu i-a creat mari probleme.

*

UTA – FCSB 1-1 (1-0) în etapa a III-a din Liga 1, a doua remiză acasă a arădenilor; rezultatele rundei și programul celei viitoare în Liga 1, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal.

Au marcat: 1-0 Ubbink (min. 20) cu un șut din careu la o ezitare a lui Straton; I. Stoica (min. 90) cu un șut în diagonală.

Arad, 1 August 2021, ora 22; arena Francisc Neuman; teren bun; specatori: 8.000.

UTA: Fl. Iacob (cpt.) – Vukcevic, Da Silva, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia (min. 56 Vorobjovas) – Antal (min. 56 Roger), Ubbink (min. 88 Bustea), Miculescu – Dangubic (min. 69 Hora).

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Balauru, Baravykas, Tomozei, Mar, Benga.

FCSB: Straton – Haruț, A. Crețu, Cristea (min. 34 V. Crețu), Șerban – Moruțan, O. Popescu (min. 45 Fl. Coman), Oaidă (min. 34 Olaru) – Oct. Popescu (min. 74 I. Stoica), Dumiter (min. 34 Cordea), Tănase (cpt.).

Antrenor: Dinu Todoran.

Pe bancă: Târnovan, Perianu, Musi, Radunovic.

Cartonașe galbene: Dangubic, Moruțan, Fl. Coman.

Arbitri: Radu Petrescu (București) – Mircea Grigoriu (București), Mihai Marica (Bistrița). Rezervă: Iulian Călin (București). Observatori: Octavian Goga (Brașov), Marian Salomir (Cluj).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: