Lacăt la poartă, gazdele nu-s! 0-3 Millenium II, iar la prima echipă Stoican e interimar în așteptarea lui Neaga la Giarmata

Echipa secundă a celor de la CS Millenium Giarmata s-a ales cu 3 puncte la ”masa verde” în liga a V-a iar prima garnitură a clubului, din Seria 4 a Ligii III, a rămas fără antrenor principal.

Călin Cojocaru a renunțat la banca tehnică a alb-albaștrilor din Giarmata, preluată pentru deplasarea de vineri la UTA Bătrâna Doamnă de antrenorul secund Ilie Stoican, interimar în așteptarea lui Rică Neaga, anunțat a fi instalat marțea viitoare.

Un fost internațional român la startul deceniului trecut și cu legitimări la cluburi din fotbalul arab dar și asiatic precum și din țări ale fostului bloc sovietic, Neaga s-a lansat de la FC Argeș și a ajuns și la Steaua, în acest deceniu reapărând la o grupare din județul natal, CS Mioveni.

Actualmente, numele său este vehiculat în legătură cu preluarea postului vacant după despărțirea de Călin Cojocaru, aflat de sezoane bune la cârma celor de la CS Millenium.

Dar până la prezentarea lui Neaga ca nou antrenor principal al timișenilor, de notat că jocul AS Diniaș – Millenium II Giarmata, programat duminică după-amiază în Seria a II-a a Campionatului Județean Timiș, n-a mai avut loc, dat fiind că… poarta arenei locale era închisă iar formația gazda, pur și simplu de negăsit.

Un banal meci din a doua jumătate a ierarhiei seriei, cu gazdele pe o poziție mai precară în clasament, s-a lăsat cu o neprezentare.

Vizitatorii au așteptat în van 60 de minute, până la ora 18, la poarta stadionului, mai mult la sugestiile spectatorilor localnici, care le-au spus că jucătorii Diniașului vor descinde în cele din urmă, ceea ce nu s-a întâmplat.

Rezultatul va fi omologat cu 0-3 dar nu este exclus ca AS Diniaș să cocheteze cu ideea retragerii din competiție.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: