Lefter îi lasă pe toți în pagubă: meci de fotbal cu durata de 78 de minute, în Campionatul Municipal Timișoara

Astăzi a demarat cea de-a doua etapă a noului sezon în Campionatul Municipal Timișoara,  liga a VI-a locală, prin trei meciuri disputate în această după-amiază, unul însă în variantă prescurtată.

În Seria I, ACS FC Junior – CSŞ Bega 0-3 (0-2). Cele trei goluri pentru elevii pregătiţi de Călin Dumitru au fost marcate de Alexandru Hodoş în minutul 11, Bogdan Huţanu (min. 16) şi Alexandru Irimia (min. 75).

În Seria a II-a, tot victorii în deplasare…

ACS FC Chişoda – Electrometal 3-4 (1-2)

Au marcat: Bogdan Dumitru – două goluri și Alin Ţimbălaru, respectiv pentru învingători Alexandru Goţa – două goluri, Cornel Bibă şi Abu-Awwad Hazem.

În minutul 35, Ilie Florea, de la oaspeţi, a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene. Iar în minutul 78, foarte curios, a fost fluierat sfârşitul jocului, spre surprinderea celor prezenţi la meci, contrariați de decizia arbitrului Ionuţ Lefter.

Jucătorii au plecat la vestiare, în schimb delegatul echipei gazdă, Rus, i-a explicat arbitrului că a greşit prin a fluiera încheierea partidei cu 12 minute înaintea expirării timpului regulamentar de joc. Centralul însă, nu şi nu, în ciuda faptului că până și colegii săi asistenți, ”de la margine”, precum și observatorul Traian Dejeu i-au confirmat că meciul a luat sfârșit înaintea minutului 90, contrar uzanțelor. Arbitrului i s-a și spus să reia jocul din acel minut, însă acesta a refuzat categoric. În semn de protest, gruparea gazdă nu a achitat baremul de arbitraj şi a atras atenția că, în cazul în care nu se vor lua măsuri în legătură cu situația ivită, se va retrage din campionat, conform celor spuse de delegatul echipei din Chişoda, Adrian Rus.

ACS Kids Sânmihaiu Român – Timişul Şag II 2-5 (1-2). Au marcat: Vlad Pera şi Florin Răducanu, respectiv pentru învingători Robert Ciuculescu, Adrian Feher, Ovidiu Horga şi Florentin Petrescu – două goluri.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: