Lider învins la scor în deplasare

Campionatul Municipal Timișoara a programat în această săptămână etapa a XVI-a, în eșalonul șase local unul dintre lideri fiind depășit la scor pe teren advers.

Seria 1

Liderul acestei serii a fost întrecut la scor în deplasare la Ghiroda, la un scor neaşteptat, în schimb ocupanta locului secund, UVT, a învins în deplasare în minutul 90+1, în Freidorf.

ACS Ghiroda II – Electrica Timişoara 7-1 (3-0). Au marcat: Cristian Hodoşan, Marius Stanciu și Kyonda Mahadi – fiecare câte două goluri, şi Alin Miloş un gol, respectiv Victor Benzar, autor al golului de onoare pentru lider.

Antrenorul Marius Poclid a folosit următorii jucători: Barbu – Semeniuc, Bura, Bogdan, Popescu, Stanciu, Giuchici, Poclid, Saizu, Keyondo, Hodoşan. Au mai jucat: Miloş, Ciublea şi Vinchici.

Auto Timişoara – Universitatea de Vest din Timişoara 1-2 (0-0). Au marcat: Sergiu Buda (min. 70), respectiv pentru învingători Ionuţ Vucea, ”o dublă” în minutele 62 şi 90+1. Gazdele au ţinut piept până în ultimul minut de joc, fiind învinse prin golul marcat de Ionuţ Vucea în ultima fază a meciului, ”universitarii” păstrând astfel şanse considerabile de a urca pe locul I în următoarele etape.

Echipele Luceafărul şi CFR au stat în această rundă.

*

Seria 2

Unirea Cerneteaz II – FC Chişoda 3-4 (0-2). Au marcat: Laviniu Stănescu – două goluri, Ionuţ Niţu, respectiv pentru învingători Daniel Mureşan, Alin Ţimbălaru, Asztaloş Iustin şi Tudor Chiricescu. Vizitatorii pregătiți de Alexandru Rus au avut o misiune grea la Cerneteaz, unde echipa secundă a gazdelor, sub îndrumarea lui Adrian Gabor, şi-a vândut scump pielea. Chiar dacă a reuşit să egaleze de două ori, la doi şi trei-trei, în ultimul minut a fost învinsă de golul marcat de Tudor Chiricescu, care menţine echipa în continuare în lupta pentru locul I.

Un rezultat surprinzător au obţinut cei din Giarmata Vii pe teren propriu, 5-2 în faţa celor de la Srbianca Giuchici. Derby-ul celor două echipe din Sînmihaiu Român, Dedy şi Kids, s-a încheiat cu scorul de 3-5 pentru Kids.

Iar restanţa din cadrul etapei a 14-a dintre Timişul Albina și AS Kids Sînmihaiu Român, care s-a disputat la începutul săptămânii, luni, s-a încheiat cu o victorie la scor pentru băieţii lui Vasile Popaluca, cu scorul de 5-1, prin golurile marcate de Vasile Barb – de două ori, Ionuţ Mercescu din lovitură de la 11 metri, Andrei Salai şi Gabriel Marcu. Triumf care i-a repoziționat pe cei de la Timișul în frunte.

În această etapă, Timişul Albina şi Atletico Timişoara au stat.

Rezultatele parțiale ale rundei, pe coloana clasamentelor. Ultimele două jocuri ale etapei se dispută vineri.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: