Lideri ai Campionatului Județean Timiș, în pregătiri: plecări, veniri. AS Seceani cu divizionare D, Unirea Banloc spre Herculane

Nici cluburile de liga a V-a nu mai hibernează, pregătind participarea în returul Campionatului Județean Timiș. În ce mod, mai jos, despre liderii Seriei I și Seriei a II-a, AS Seceani respectiv AS Unirea Banloc.

AS Seceani

AS Seceani

 

 

Liderul Seriei I a demarat pregătirile pentru noul sezon la sfârşitul săptămânii trecute, în localitate, cu acelaşi lot de jucători care încheia pe locul I stagiunea de toamnă, cu bilanțul 14 11 3 0 38-11 36 puncte și 5 avans față de AFC Unirea Jimbolia. La capitolul plecări peste iarnă, AS Seceani i-a înscris pe Adrian Roman, cu destinația Germania, Viorel Ursu, la AS Carani), și Tiberiu Popoviciu, care a primit acordul clubului, într-o despărțire pe cale amiabilă).

Au sosit în schimb la liderul neînvins trei juniori de la LPS Banatul, care au fost pregătiţi de profesorul Tiberiu Brîndescu, și anume Denis Hoţca, Darius Vasiliu şi Alberto Stângă, dar și Emil Irinel Pană, de la cei din Liebling, Vasile Paul (portar, de la Minerul Motru), Bogdan Inoveanu (Lorena Giarmata Vii) şi experimentatul Nicu Făgeţan (Orţişoara).

Antrenor al echipei este în continuare profesorul Ioan Damşa, care a optat pentru un prim meci de verificare acasă cu LPS Banatul, pierzând la un scor neaşteptat, 1-4. Duminică de la ora 15, prima clasată va evolua tot pe teren propriu, cu Ripensia Primavera, mai fiind perfectate jocuri mai tari cu echipe din liga a IV-a, Timişul Şag şi ACS Dumbrăviţa.

După cum ne-a declarat managerul grupării, Dan Drăgan, obiectivul echipei rămâne neschimbat, stabilit fiind la începutul campionatului, și anume promovarea în liga a IV-a. ”Ne vom baza pe lotul pe care îl avem la dispoziţie, cu legitimarea jucătorilor nou sosiți. Deocamdată echipa se află în mini-cantonament în localitate”.

*

AS Unirea Banloc

AS Unirea Banloc

 

 

Seria a II-a a ligii a cincea timișene propune un duel și mai ascuțit la vârful ierarhiei, deținut de AS Unirea Banloc cu bilanțul 15 12 2 1 52-18 38 puncte și unul avans față de ASO Deta, patru în dauna Recoltei Călacea și 6 față de Flacăra Parța.

După cum se cunoaşte, trupa lui Teo Suciu a încheiat prima parte a campionatului pe locul I, în urma eşecului fostului lider, ASO Deta, la Ghilad. Trecând în noul an de pe primul loc, echipa din Banloc a început pregătirile pe 11 ianuarie, în localitate, cu același lot de jucători. Nu a plecat nimeni, sosind în schimb Alexandru Suciu, Raul Iţu (Avântul Periam) şi ”câteva nume sonore” pe care cei din Banloc au ținut momentan să nu le dezvăluie din motive lesne de înțeles. Tehnicianul primei clasate a mai relevat că obiectivul echipei este cât se poate de clar, ”să nu mai părăsim primul loc”, ceea ce ar echivala cu promovarea în liga superioară, Divizia D Timiș.

AS Unirea a disputat deja trei meciuri de verificare încheiate cu victorii, după cum urmează: 10-2 cu Denta, 5-3 cu AS Carani şi 5-2 în returul cu cei din Denta. Colectivul din Banloc va pleca în cantonament la Băile Herculane, în perioada 14- 21 februarie, la întoarcere având programate două jocuri de pregătire, cu Timişul Şag respectiv Unirea Ghilad, vecini ai lor care i-au propulsat pe locul I.

*

CSM Lugoj

CSM Lugoj

 

CSM Lugoj II, lider al Seriei a III-a în Campionatul Județean Timiș cu bilanțul 14 11 3 0 58-9 36 puncte și 8 avans față de AS FC Bazoșul Vechi și AS FC Real Dragșina, a demarat antrenamentele odată cu lotul primei garnituri a clubului, din liga a III-a, cu care se pregătește cot la cot, antrenor fiind în continuare Cosmin Petruescu iar obiectiv al formației ”satelit”, clasarea pe primul loc la sfârşitul campionatului.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: